Ceaiul de păpădie elimină toxinele din organism. Cum se prepară

Aparent banala păpădie este una din cele mai puternice plante antitoxice şi depurative de la noi. Frunzele, tulpinile şi rădăcinile sale ajută la mobilizarea şi eliminarea toxinelor din organism, intensifică tranzitul intestinal şi cresc tonusul întregului organism. Păpădia este utilă pentru drenarea surplusului de apă din organism, pentru că este un diuretic puternic. Ceaiul de

Reteta Ceai de Cimbru: Cum se face corect pentru a avea efect maxim

Acest ceai nu este doar delicios si aromat dar are cateva proprietati antifungice si antivirale exceptionale pentru sanatate. Se poate prepara folosind atat cimbru proaspat cat si cu cimbrul uscat pe care il cumparati pentru gatit. O ceașcă cu ceai de cimbru conține calciu, crom, fier, magneziu, mangan, potasiu și seleniu. De asemenea, conține flavonoide,

3 ceaiuri cu MUȘEȚEL care întăresc sistemul imunitar și elimină INFECȚIILE din organism

Ceaiul de mușețel (Matricaria Chamomilla) este foarte apreciat pentru o serie întreagă de proprietãţi terapeutice. Un efect remarcabil al ceaiului de mușețel este acela de inactivare a toxinelor bacteriene, dar şi acţiunea imunostimulatoare. Elimină infecția din organism Despre mușețel biochimiștii spun că este un imbatabil amestec de substanţe imuno-stimulatoare. Principiile active din florile de muşeţel

Ceaiul de CHIMEN rezolvă problemele provocate de deficiența de FIER (ANEMIE FERIPRIVĂ)

Lipsa de fier apare la una din patru persoane, fiind considerată cea mai des întâlnită carenţă nutriţională de pe planetă. Anemia are la bază lipsa de fier din organism, caz în care se numeşte anemie feriprivă. Simptomele sale sunt oboseala, astenia, incapacitatea de concentrare, lipsa tonusului şi a forţei musculare. Chimenul, remediu contra anemiei Chimenul

Ceaiul de TREI – FRAȚI – PĂTAȚI face ‘’curățenie generală’’ în organism

Atunci când asimilăm mai multe toxine decât putem elimina, apare boala. Aglomeraţia urbană din care inspirăm zilnic noxele a mii de ţevi de eşapament, apa de calitate îndoielnică şi alimentele ‘’presărate’’ cu tot felul de aditivi chimici ne sufocă organismul nostru cu substanţe nocive. Toate acestea duc la o scădere a capacităţii naturale de apărare

Ceaiul de VENTRILICĂ este foarte bun pentru scăderea COLESTEROLULUI

Prezența în exces a colesterolului poate duce la infarct cardiac, atac cerebral, tulburări acute de circulație a sângelui în picioare, moartea inimii. Valorile mari de LDL sunt considerate drept ‘’rele’’, pentru că LDL-ul (colesterolul ‘’rău’’) se depune în artere și duce la arterioscleroză. Un mod sănătos de viață poate ajuta la scăderea nivelului prea ridicat

Ceai de IASOMIE – din flori și frunze (rețete, administrare, indicații terapeutice)

Ceaiul de iasomie (Jasminum officinale) este apreciat datorită gustului plăcut, aromei relaxante, dar și beneficiilor asupra sănătății. Nelipsită din jurul caselor, dar şi din luminişurile pădurii, iasomia înflorește pe la începutul lui mai. Se găseşte răspândită atât în zona de câmpie, cât şi în zona alpină. Are florile de culoare albă, ce degajă în timpul

Un ceai care scoate TOXINELE din corp, elimină problemele digestive și kilogramele în plus

Consumul de alimente procesate, alimentele cu aditivi, conservanți și alimente conservate este cea mai frecventă cauză de toxicitate în organism. Multe fructe și legume aparent sănătoase sunt pline cu pesticide. Pielea și ochii pot să absoarbă toxine din aer în fiecare zi. Toxinele interferă cu buna funcționare a organismului, contribuind, în timp, la o piele

Ceai de BRUSTURE cu efect rapid în DIABET, PIETRE la FIERE și RINICHI

Ceaiul de brusture (Arctium lappa) are proprietăți detoxifiante de excepție, care îl recomandă în multe afecțiuni. De la plantă se folosește rădăcina, care conține săruri de potasiu, ulei volatil și substanțe antimicrobiene. Din rădăcina de brusture se prepară ceaiuri care stimulează funcțiile renale și cutanate, elimină toxinele și previn retenția de apă în organism. Cele

CEAIUL la MICROUNDE este mult mai sănătos, susține un cercetător australian

Cuptorul cu microunde este prezent în aproape orice bucătărie modernă, uşurându-ne substanţial treaba, lăsându-ne suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Însă, în jurul lui, planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea. Deși mulți se feresc să gătească mâncarea cu ajutorul acestui aparat, cercetătorii australieni