Marele academician Ovidiu Bojor ne învață câteva reguli esențiale atunci când ne așezăm la masă pentru a ne putea bucura cu adevărat de gustul mâncărurilor. Domnia sa, ne îndeamnă, în primul rând să mâncăm cu lingurița – vom putea mai mânca mai puțin, dar vom gusta din toate. Unii mănâncă cu polonicul, alții cu lingura,
Studiu israelian: O cană de Kefir vă poate vindeca de COVID-19 sever. Combate furtuna de citokine
Cercetări preclinice efectuate de oameni de știință israelieni, publicate în Microbiome, indică faptul că iaurtul probiotic Kefir ar putea fi utilizat pentru a trata furtunile de citokine cauzate de coronavirus, o consecință foarte gravă a bolii. Cercetătorii de la Universitatea Ben-Gurion (BGU) din Negev declară că au identificat molecule din Kefir care sunt eficiente în
Un medic român face minuni. 100% vindecați de Covid. Denunţă schema de tratament din spitale: ‘Dumnezeu cu mila’
Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii, notează national.ro. Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum
Știai că ficatul nu te doare? Iată cum îți poți da seama dacă ai ficatul bolnav
În general, ficatul nu doare. Deseori, indigestiile sunt cele care îl fac pe bolnav să creadă că are o criză de ficat. Durerile de ficat se numesc, în termeni medicali, hepatalgii. Neplăcerile pot avea cauze diferite. Trebuie știut că ficatul este un organ care nu are terminații nervoase care să transmită la creier semnale privind
Moștenirea permanentă a coronavirusului: „Afecțiuni la plămâni, inimă și creier”
Timp de cel puțin șase luni, persoanele infectate cu COVID-19 vor avea respirație anevoioasă, rezistență slabă la eforturi și, în unele cazuri, nevoia de oxigen chiar și după externarea din spital. Probleme respiratorii care devin cronice pentru 30% dintre pacienții care credeau că au ieșit din tunelul coronavirusului pentru totdeauna. Moștenirea pe care o va
Dr Aurel Furtună: “Motivul pentru care plămânii cedează la bolnavii COVID-19 ar fi afectarea gravă a Hemoglobinei din sânge, principalul transportator de oxygen în organism”
Doctorul Aurel Furtună de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina afirmă că SARS Cov-2, cum este numit oficial coronavirusul, este un “ucigaş perfect”, creat “fie de un geniu al răului, fie chiar de Creator”. Medicul îşi argumentează afirmaţia explicând că „până la un moment dat, aparatul respirator este indemn, diafragmul şi muşchii intercostali şi abdominali,
Organizația Mondială a Sănătății demontează 19 mituri despre boala COVID-19
Organizația Mondială a Sănătății demontează 19 mituri despre boala COVID-19. Oficialii OMS clarifică unele lucruri care au stat inclusiv la baza unor fake news-uri răspândite în mediul online cum ar fi legătura dintre rețelele 5G și răspândirea bolii. Omoară temperaturile ridicate, consumul de alcool sau usturoiul noul coronavirus? Răspunsurile sunt date de OMS. Rețelele mobile 5G
Diferenţele Cruciale Dintre Vitamina B9 (Substanţă Naturală) şi Acidul Folic (Substanţă de Sinteză)
Vitamina B9 este esenţială în funcţionarea şi dezvoltarea organismului, datorită rolului său important în creşterea şi regenerarea celulelor. Deşi în foarte multe lucrări găsim informaţia conform căreia vitamina B9 şi acidul folic sunt două denumiri pentru aceeaşi substanţă, în realitate există diferenţe extrem de importante: Este bine de ştiut şi reţinut că acidul folic este
Crenvurştii Conţin..Pericol – Resturi de Carne, Oase şi Intestine
Crenvurştii se află pe primul loc în topul alimentelor nocive consumate cu regularitate, fiind urmate îndeaproape de cârnaţi, salamuri şi diferite tipuri de şuncă. Resturi de carne, oase, zgârciuri, intestine, cartilagii, tendoane, păr şi gheare – toate sunt ingrediente care transformă crenvurştii în adevărate ”bombe” alimentare. Acestei tocături din resturi de carne i se adaugă
Semne care avertizeaza un atac de cord!
Unele atacuri de cord sunt bruste si intense. Cele mai multe atacuri de cord incep incet cu dureri usoare sau disconfort. Deseori persoanele afectate nu sunt sigure ce se intampla si asteapta prea mult pana cand cer ajutor. Multa lume moare din cauza atacului de cord pentru ca nu primesc tratament medical la timp. Iata cateva