Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

CURA terapeutului austriac Rudolf Breuss, pentru CANCER şi alte boli incurabile – devorează tumorile ȋn 42 de zile (cura totală)

Cura lui Rudolf  Breuss este o cură cu sucuri de legume şi ceaiuri împotriva cancerului, leucemiei şi a altor boli grele sau aparent nevindecabile.

Pacienţi vindecaţi

Terapeutul a scris o carte, intitulată ‘’The Breuss Cancer Cure: Advice for the Prevention and Natural Treatment of Cancer, Leukemia and Other Seemingly Incurable Diseases  – „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei şi a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi şi a fost vândută în peste 1 milion de copii.

În prezent, există mii de mărturii ale pacienţilor vindecaţi, care atestă faptul că tratamentul faimosului terapeut Breuss i-a vindecat.

Cura austriacului Rudolf Breuss (1899–1990) se bazează pe detoxifierea totală o organismului şi pe menţinerea lui la limita subzistenţei, fără proteină, din studii ajungându-se la concluzia că într-o astfel de situaţie, sângele devorează  tot ceea ce este străin corpului.

Mai exact, ea constă în faptul că, timp de  timp de 42 de zile, nu este permis a se consuma altceva decât sucuri de legume şi ceaiuri corespunzătoare, pregătite în condiţii specifice.

Prin autoînfometare în timpul curei, prin privarea corpului de unele elemente (mai ales proteine), corpul consumă sau elimină tot ce nu ii aparţine, inclusiv tumoarea canceroasă şi orice depozite de reziduuri.

Cura, o operaţie fără cuţit

Rudolf Breuss spune că este bine să nu provocăm cancerul şi, dacă se poate, să nu-l agresăm, ci să facem tratamente naturiste, ale căror rezultat este, adesea, salvator.

Dacă l-am provocat în vreun fel şi credem că l-am “lichidat”, de obicei ne înşelăm. Astfel spus, dacă o tumoare mică şi inofensivă este tăiată sau apăsată, atunci ea poate deveni “sălbatică”, celulele canceroase pătrund în sânge şi iau naştere metastazele. Aşadar, este indicat să lăsăm în pace  noduleţele şi nodulele.

Prin cura cu sucuri şi ceaiuri, se opreşte alimentarea din exterior cu albumină – tumoarea canceroasă trăieşte doar  prin aportul de albumină.

Organismul nu poate trăi fără această substanţă, iar sângele “înfometat” de albumină atacă în corp tot ce este suplimentar: vegetațiile, aglomerările de impurităţi şi tumorile.

O astfel de cură este o adevărată operaţie fără cuţit, pe care o execută sângele omului. Orice tumoare este devorată în decurs de 42 de zile.

Mai mult, deoarece, în timpul formării celulelor canceroase, metabolismul mineral din celule este dereglat, sucurile de legume, cu un conţinut de minerale asimilabile, compensează respectivul deficit.

Cum se ţine cura în mod corect

În caz de cancer sau leucemie, cura propriu-zisă trebuie efectuată timp de 42 de zile consecutiv, şi până la 21 de zile pentru alte boli.

Se efectuează astfel:

Dimineaţa:

1/2 ceaşcă ceai pentru rinichi se bea rece, cu lingură, sorbind încet şi amestecându-l foarte bine cu salivă, apoi se înghite. După 20 – 30 minute se bea o ceaşcă de ceai de salvie, cu lingur şi amestecată bine cu salivă. La un sfert de oră se ia câte o gură de suc care nu se înghite imediat şi se insalivează. Până la prînz se iau aproximativ 10 – 15 înghiţituri de suc.

La prânz:

1/2 ceaşcă de ceai pentru rinichi. Până seara se mai bea din când în când câte o înghiţitură de suc şi o cană de ceai de năpraznic.

Seara:

doar 1/2 ceaşcă de ceai de rinichi.

În situaţiile de slăbiciune se poate consuma/bea şi o cană de supă de ceapă.

Reguli de bază

♣ totul se soarbe, nu se bea, şi se amestecă bine cu salivă înainte de a fi înghiţit

♣ se strecoară foarte bine atât sucul, cât şi ceaiurile, fiind interzisă ingerarea oricărui element solid, reziduu de plantă din ceai sau legumă din suc

♣ sucul de cartof dă un gust rău, însă este extrem de necesar celor cu tumori la ficat; dacă nu se suportă gustul sucului cu cartof, se bea separat un ceai de coji de cartofi

♣ ceaiul pentru rinichi nu se bea decât 3 săptămâni, NU MAI MULT, după care se continuă cura până la 42 de zile

pe perioada celor 42 de zile, nu se consumă NIMIC – doar sucul şi ceaiurile.

Important de reţinut

  • nu se bea suc mai mult de 500 ml. pe zi
  • nu se va bea suc de legume fără a se bea şi ceaiurile prescrise; ceaiurile, de asemenea, se vor bea înghiţitură cu înghiţitură, amestecate cu salivă
  • nu se iau medicamente în timpul curei, vitamine, nu se fac injecţii, etc.
  • pe perioada curei este interzis cu desăvârşire fumatul
  • se stă în aer curat şi se evită efortul fizic exagerat
  • nu se va face această cură în paralel sau îndată după operaţie sau (nici atât!) după raze şi citostatice, ci doar după 2-5 luni
  • cel puţin o dată pe zi – clismă cu apă caldă + muşeţel (Chamomilla chamomilla, Chamomilla recutita)
rudolf-breuss-cura
Cura cu sucuri si ceaiuri devoreaza tumorile

Pentru întărirea inimii – 5 – 10 ml extract de gherghină, dimineaţa (la plafar, sub formă de fiole).

Pentru prevenirea deficienţei de calciu se bea ceai de pătlagină îngustă (Plantago lanceolata), lichen de piatră (Cetraria islandica), rotunjoară  (Glechoma hederacea) şi flori de lumânărică (Verbascum phlomoides, Verbascum thapsus), în părţi egale (se găsesc la plafar).

  • după aproximativ 10 zile de cură, poate apărea o criză, care nu trebuie să îngrijoreze sau să conducă la întreruperea  tratamentului
  • cura nu se întrerupe brusc; se bea mai departe circa 1/6 l. suc de legume pe zi şi se începe cu mâncăruri uşoare: supă cu tăieţei, de zarzavaturi, sucuri, apoi câte puţină carne de pasăre
  • cura se face la recomandarea şi supravegherea medicului.

Ceaiul pentru rinichi

Este unul din cele mai importante din cele prescrise de Breuss. Trebuie respectate strict cantităţile de plante de mai jos, amestecul fiind suficient pentru un tratament de 3 săptămâni – cât durează o cură pentru rinichi (nu se va lua mai mult de 3 săptămâni):

Reţetă

15 gr. coada-calului (Equisetum arvense)

10 gr. urzici tinere, uscate (Urtica dioica)

8 gr. troscot (Polygonum aviculare)

6 gr. sunătoare – mărunţite şi amestecate bine (Hypericum perforatum)

Se prepară astfel: se pune o cană cu apă (200 ml.) la fiert. Când fierbe, se dă deoparte şi se adaugă o “doză” (cât se ia cu 3 degete) şi se lasă acoperit, pentru a infuza, timp de 10 minute. Se strecoară şi lichidul se pune într-o cană, iar peste zaț se pun alte două căni cu apă fierbinte şi se fierb timp de 10 minute. Se strecoară şi se amestecă cu prima ceaşcă.

Ceaiul de salvie (Salvia officinalis)

♣ Într-o cană de apă care fierbe se pune plantă cât se ia cu 3 degete şi se fierbe exact 3 minute, apoi se dă deoparte. Se filtrează după alte 3-5 minute. Se bea în timpul zilei (în pauzele dintre celelalte ceaiuri şi sucuri, sau când pacientului îi este foame sau sete), fără interdicţie. Se bea rece, fără zahăr.

♣ Într-o jumătate litru de apă care fierbe se pune salvie cât se ia cu trei degete şi se fierbe exact 3 minute, se ia de pe foc, se lasă puţin şi se adaugă puţină sunătoare (Hypericum perforatum) şi roiniță (Melissa officinalis) pentru aromă. După 10 minute de infuzare, se strecoară şi se bea în timpul zilei rece, neîndulcit.

Sucul de zarzavat (filtrat de 2-3 ori prin tifon)

Ingrediente

3/5 părţi suc de sfeclă roşie (trebuie aproximativ o sfeclă mijlocie, suculentă), 1/5 părţi suc de morcov (aprox. 1 morcov proaspăt, mijlociu), 1/5 părţi suc de ţelină (aprox. 1 ţelină mare), 1 ridiche neagră (cât un ou), 1 cartof crud (cât un ou)

Legumele se curăță. Din această cantitate rezultă 0,5 l. suc. Sucul se face zilnic şi se va strecura foarte bine, pentru a nu avea deloc reziduuri, deoarece cancerul se hrăneşte cu substanţe solide.

Ceaiul de năpraznic (Geranium robertianum)

Într-o cană de apă fiartă se pune plantă cât se ia în trei degete şi se lasă 10 minute la infuzat, după care se strecoară. Se bea rece, neîndulcit.

Supa de ceapă

Se taie o ceapă întreagă, de mărime mijlocie, cu tot cu coajă galbenă exterioară.

Se prăjeşte în ulei vegetal (recomandat: ulei de rapiță) până devine aurie, se adaugă 500 ml. de apă rece, se lasă până la fierbere şi se amestecă până se înmoaie ceapa. Se adaugă legume rase foarte fin şi se strecoară bine, ca ‘’să nu scape’’ niciun reziduu solid, prin trei rânduri de tifon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *