Vezi categoria
Alimentație
709 postări
Sare Neagră de Himalaya – Beneficii Pentru Sănătate
Sarea neagră de Himalaya, cunoscută ca şi sarea neagră sau kala namak, este extrasă din regiunile vulcanice din…
18 ianuarie 2016
Fără comentarii
Papaya – Beneficii Asupra Sănătăţii
Papaya, sau ‘’Fructul Îngerilor’’, aşa cum mai este cunoscut, se numără printre principalele fructe recomandate pentru menţinerea frumuseţii…
14 ianuarie 2016
Dieta cu Fibre Naturale Stimulează Digestia, Menţine Glicemia Constantă şi Micşorează Asimilarea Grăsimilor
Fibrele naturale sunt prezente în majoritatea fructelor şi legumelor, şi se prezintă cu numeroase avantaje pentru sănătate. Introducerea…
13 ianuarie 2016
Indicele Glicemic al Alimentelor – Recomandări în Dieta Antidiabetică
Indicele glicemic al alimentelor reprezintă un sistem de măsurare a zaharurilor din alimente, în funcţie de viteza cu…
12 ianuarie 2016
Untul, Grăsimea Care nu Ȋngraşă – Cât de Sănătos Este
Untul este un aliment natural, obținut din lapte prin procese biologice şi fizice, fără adaosuri de substanţe chimice,…
11 ianuarie 2016
Măslinele, Simbol al Sănătăţii Depline – Cinci Motive Pentru Care să le Consumăm
Măslinul este arborele veşnic verde, considerat un simbol al sănătăţii depline, prin puterea sa vindecătoare tratând şi prevenind…
8 ianuarie 2016
Alimente Recomandate Pentru Menţinerea Sănătăţii Oculare
Sănătatea ochilor depinde o dietă bogată în vitamine şi minerale, elemente nutritive esenţiale pentru păstrarea acurateţei organelor de…
7 ianuarie 2016
Castraveţii cu Coajă, Un Medicament Nesperat Pentru Sănătate
Medicament natural de nepreţuit pentru sănătate, castraveţii au proprietăţi vindecătoare, fiind recomandaţi în indigestie, diabet, tensiune arterială oscilantă,…
6 ianuarie 2016
Alimente de Evitat Înainte de Culcare – Cum Putem Îmbunătăţi Calitatea Somnului
Dificultatea de a adormi sau trezirea frecventă din somn sunt tulburări care pot avea consecinţe negative asupra activităţii…
6 ianuarie 2016
Cinci Beneficii Nebănuite Ale Consumului de Pere
Perele, unele dintre cele mai vechi fructe din natură, sunt considerate comori dulci şi zemoase, cu calităţi terapeutice…
4 ianuarie 2016