Mărul Red Love. Elvețienii l-au produs în laborator și nu-ți dau voie să-l cultivi

Un măr, care la exterior poate părea un măr banal, dar care atunci când este tăiat pe jumătate are un aspect deosebit față de ce știam – are un miez roșu care spre inima fructului devine alb. Se numește Redlove. Acest măr are de aproape 25 de ori mai mulți antioxidanți decât un măr obișnuit.

Mărul este cultivat în exclusivitate în România undeva lângă Sebeș. El este obținut prin polenizare încrucișată între un măr extrem de acru din Asia, acele merișoare mici care nu pot fi mâncate, dar sunt extrem de bogate în antioxidanți, și un măr dulce din Europa.

Este un măr care are atât de mulți atioxidanti, precum strugurii negri. Are de 10 până la 25 ori mai multi antioxidanți ca un măr obișnuit. Are gust de fructe de pădure, o pulpă foarte fermă, e acidulat.  Soiul ăsta este acrișor, nici dăunătorii nu îl agraează, nu are nevoie de pesticide.

Tot acest proces de încrucișare a durat niște ani, iar acum elvețienii nu vor să lase dreptul de a fi cultivați acești pomi decât, probabil, fermierilor pe care ei îi consideră de încredere.

Este un măr care prin această cantitate mare de antioxidanți are și efect antiinflamator, și efect de sporire a imunității

Puteti cumpara pomi fructiferi cu acest soi de aici https://www.agrodenmar.ro/mar-redlove-circe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent
zeama de varza

Moarea de varză, beneficii incredibile pentru organism!

Articol următor

Un pahar de vin roșu, ideal pentru imunitate