Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

4 săptămâni de DIETĂ ALCALINĂ 100% vindecă DIABETUL de tip II, iar ȋn 6 săptămâni se ameliorează considerabil diabetul de tip I

Studiile au arătat că excesul de aciditate din organism provoacă majoritatea îmbolnăvirilor, în timp ce curele de alcalinizare conduc la vindecare.

Dieta alcalină este urmată de milioane de oameni din întreaga lume şi mulţi dintre ei au obţinut rezultate mai mult decât încurajatoare în vindecarea bolilor, inclusiv a celor grave.

Alimente recomandate

Se consumă mai ales în stare crudă sau, eventual, gătite prin fierbere de scurtă durată sau la abur:

♣ varză albă, varză creață, varză roşie, broccoli, conopidă, ceapă verde, usturoi verde, praz, dovlecei, castraveţi, ţelină, sfeclă, anghinare, sparanghel;

♣ frunze de spanac, de salată, de salată creaţă, de untişor, de urzici, de rucola sau de andive;

♣ ţelină şi pătrunjel verde, mărar, leuştean, năsturel;

♣ mere, avocado, lămâi, lămâi verzi, grapefruit, gutui, cireşe, pepene galben şi roşu.

Alimente tolerate

Nu influenţează în nici un mod organismul.

♣ tofu, hrişca, legumele şi cerealele germinate, uleiurile extravirgine, peştele, nuca de cocos, floarea-soarelui, usturoiul şi ceapa, ghimbirul, mazărea, dovleacul;

♣ nuci şi seminţe;

♣ laptele de nuci şi seminţe, laptele de nucă de cocos;

♣ rădăcinile de legume – pătrunjel, morcov, păstârnac;

♣ caisele, zmeura, piersicile, perele, smochinele proaspete;

♣ laptele nefiert, iaurtul, chefirul, brânza de vaci, soiurile de brânză nefermentată în general.

diabet
Dieta alcalina ajuta la ameliorarea sau vindecarea diabetului

Alimente strict contraindicate

Produc un pH acid în organism, motiv pentru care care vor fi excluse pe timpul dietei alcaline.

♣ carnea, ouăle, făina albă, ciupercile, oţetul, zahărul, mierea, cerealele, drojdia de bere, fructele dulci, produsele fermentate, alunele, brânzeturile fermentate sau maturate, acidul citric (aici, lămâile proaspete sunt bune), fructele uscate sau confiate, roşcovele, cacao, ceaiul (verde sau negru), cafeaua, îndulcitorii, pâinea (puţină şi doar dacă este făcută fără drojdie şi nedospită), ovăzul, secara, cartofii care au stat în depozit, alcoolul, alimentele preparate la cuptorul cu microunde sau îndelung preparate termic.

Hidratarea

Se face în proporţie de peste 70% cu apă simplă sau apă cu lămâie. Apa trebuie să aibă neapărat un pH mai mare decât 7.

În rest, se pot consuma sucuri alcaline, obţinute din legume, ca de altfel, ceaiuri de plante (busuioc, mentă, roiniţă, muşeţel, cimbrişor, soc sau măghiran).

Cum ajută la vindecarea diabetului

Cercetătorii susţin că după doar 4 săptămâni de dietă 100% alcalină se poate vindeca diabetul de tip II, iar  pentru a ameliora foarte mult diabetul de tip I sunt suficiente 6 săptămâni de cură.

Afirmaţiile, extrem de îndrăzneţe, devin credibile analizând cele cinci calităţi excepţionale ale curei:

1. Reduce direct glicemia – multe dintre alimente au efect hipoglicemiant mai puternic decât multe medicamente de sinteză antidiabetice.

2. Stimulează în mod direct secreţia endocrină a pancreasului – ajută gradat la reducerea dozelor de insulină.

3. Este foarte săracă în zaharuri cu asimilare rapidă

4. Alimentele alcalinizante conţin fibre alimentare ce reţin glucidele rele în stomac şi intestin, făcând ca zaharurile să fie eliberate gradat, foarte lent ( protejând astfel organismul de creşterea rapidă a glicemiei).

5. Bogăţia de antioxidanţi inactivează procesele distructive: alimentele crude protejează vasele de sânge de la nivelul retinei, previn arterita, ca de altfel, depunerile de aterom la nivelul arterelor coronare şi, implicit, infarctul.

Precauţii

Persoanele cu gastrită acută, colită de fermentaţie sau rectocolită ulcero-hemoragică vor introduce crudităţile şi alimentele bogate în fibre, gradat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *