Alimentație, Tratamente naturiste

ZERUL tratează și vindecă boli grave – efectele excepționale pentru sănătate

Din vechi timpuri se știe că zerul întărește plămânii, dă vigoare trupului și alungă bolile.

Zerul este acea zeamă acră, gălbuie și ușor tulbure, care rămâne după ce cașul proaspăt e pus la scurs. Din punct de vedere terapeutic, cel mai bun este zerul nefiert.

Efectele miraculoase ale zerului și ale extractului proteic de zer

Un cercetător canadian, dr. T.J. Ellison, creează o adevărată revoluție în lumea producătorilor de suplimente nutriționale, prin descoperirea unor proteine cu efecte excepționale asupra organismului: proteinele din zer.

În urma studiilor realizate, el a ajuns la concluzia ca extractul proteic din zer:

  • scade colesterolul;
  • stimulează producția de celule imunitare de tip T;
  • stopează evoluția sau chiar ajută la remisia tumorilor;
  • favorizează creșterea masei musculare în detrimentul țesutului adipos;
  • reglează greutatea.

Zerul este, așadar, un remediu pe care medicina populară românească îl cunoaște din timpuri imemoriale și pe care știința nu face decât să îl reconfirme.

Iată la ce este bun zerul:

Valori ridicate ale colesterolului

Cu 2-3 pahare de zer consumate zilnic se reduce valoarea colesterolului din sânge, scade procentul de colesterol din ficat, iar sistemul cardio-vascular este protejat.

Infecții bacteriene

Jumătate de litru de zer consumat zilnic crește capacitatea de apărare a organismului și distruge direct bacteriile.

Imunitate slăbită, sensibilitate la infecții respiratorii

Consumul zilnic de zer crește, în timp, capacitatea naturală de apărare a organismului, care devine mult mai rezistent la infecțiile virale și bacteriene.

Zerul – un remediu la indemana, miraculos

Boli tumorale (maligne și benigne)

În mai multe cazuri de cancer (de sân cu metastaze, cancer de pancreas și cancer de ficat), pacienților li s-a dat o cantitate zilnică de 30 g de concentrat de proteine din zer (echivalentul a un litru-un litru și jumătate de zer), timp de 6 luni.

În total au fost 7 pacienți, dintre care 2 au prezentat regresii ale tumorilor, normalizarea hemoglobinei și a numărului de limfocite.

La alți 2 pacienți, tumorile nu au regresat, însă procesul lor de dezvoltare a fost stopat. La ceilalți 3, boala a progresat într-un ritm mai lent.

Adjuvant în infecția cu Hiv

Într-un studiu de 2 săptămâni, realizat de către cercetătorii germani, 30 de bolnavi seropozitivi cu Hiv (5 femei și 25 de bărbați) au luat echivalentul a un litru și jumătate de zer sub forma unui concentrat de proteine, administrat de 3 ori pe zi.

Rezultatul a fost unul uimitor: nivelul de producere a celulelor imunitare, care sunt distruse la cei afectați de această boală cumplită, a crescut cu 32% – un rezultat neegalat de nici un alt medicament natural sau de sinteză.

Anemie 

O jumătate de litru de zer pe zi, consumat timp de 1 lună, elimină această afecțiune.

Gută

Pe termen lung, zerul are efect drenor și depurativ, fiind de mare ajutor pentru tratarea acestei afecțiuni. Se beau 3 căni de zer pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, în cure de 2-3 luni.

Utilizări externe ale zerului

Eczeme – se pun comprese cu zer pe zonele afectate, se lasă  să acționeze vreme de 60 de minute, după care se îndepărtează și se lasă zona tratată să se usuce; tratamentul se repetă zilnic, timp de 2 săptămâni.

Degerături – zonele afectate se învelesc în tifon înmuiat abundent în zer; se lasă astfel învelite timp de o oră, după care se spală cu apă ; se repetă tratamentul zilnic, până la vindecare.

 

loading...
Loading...

5 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>