Un ceai care scoate TOXINELE din corp, elimină problemele digestive și kilogramele în plus

Consumul de alimente procesate, alimentele cu aditivi, conservanți și alimente conservate este cea mai frecventă cauză de toxicitate în organism.

Multe fructe și legume aparent sănătoase sunt pline cu pesticide. Pielea și ochii pot să absoarbă toxine din aer în fiecare zi.

Toxinele interferă cu buna funcționare a organismului, contribuind, în timp, la o piele aspră, ochi și stomac cu infecții, tumori, astm, boli neurologice, cardiace, mutații complicații biologice și infertilitate.

Un prim semn de avertizare care indică faptul că organimul este supraîncărcat cu toxine: constipația.

În cazul în care alimentele rămân mai mult decât este necesar în intestin, ele sunt absorbite de organism în cantitate mai mare, iar reziduurile organice produc intoxicarea corpului.

Astfel, mecanismul de regenerare al organismului este încetinit, favorizând acumularea de grăsimi în celule și apoi în stratul adipos.

Ceai pentru detoxifiere

Toxinele determină organismul să lucreze de două ori mai mult pentru a efectua funcțiile de bază. Aceasta slăbește treptat sistemul imunitar, care este unul dintre cele mai importante cauze ale oboselii.

Cura cu acest ceai elimină toxinele din organim, promovează o digestie sănătoasă. În plus, are puterea de a da jos kilogramele de prisos.

  • 30 g rădăcină de nalbă (mărunțită)
  • 20 g lemn-dulce (sau frunze de fragi)
  • 20 g semințe de pătlagină sau in
  • 5 g mentă

Semințele și rădăcina se lasă la macerat, 1/2 linguriță de amestec la 1 cană de apă rece. Se fierb și se adaugă apoi 1/2 linguriță de amestec din frunze.

Se acoperă și se lasă să se răcească. Se bea 1 ceașcă dimineața și alta seara. Tratamentul durează 3-4 săptămâni.

— În plus, seara, se bea 1 linguriță de semințe de pătlagină puse într-un pahar cu apă de dimineață. Se formează un mucilagiu (nu este bun la gust, dar e deosebit de eficace).

— Sau se pune, seara, 1 lingură de tărâțe de grâu într-un pahar cu apă rece. Dimineața, se bea lichidul. Tărâțele rămase se pot folosi încă o dată sau se pot consuma cu iaurt, reprezentând masa de dimineață.

Pe lângă ceaiuri, constipația se poate combate prin mișcare, consumul de 2 litri de lichid zilnic și în special 1/2 litru dimineața, pe nemâncate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *