ULEIUL de RICIN curăță rapid COLONUL încărcat de TOXINE!

Colonul este organul de epurare în care se varsă toate toxinele.

Intestinul gros reprezintă poarta de expulzare a tuturor toxinelor și materiilor nocive care au fost ingerate.

Un colon încărcat de toxine poate duce, printre altele, la creșterea necontrolată în greutate, la un aspect încărcat al tenului sau la stări de indispoziție și somnolență.

Mai ales persoanele care se confruntă cu constipația, însă nu numai ele, sunt sfătuite ca după Sărbători să adopte un mic tratament de purificare a colonului.

Uleiul de ricin deblochează tranzitul intestinal și intensifică eliminarea materiilor toxice din organism.

Are capacitatea de a stimula mișcările intestinului gros și a celui subțire, prin eliberarea cu ușurință a fecalelor din colon, întrucât umezeala pereților din intestin nu este absorbită de către uleiul de ricin.

Acționează foarte rapid, la doar câteva ore de la ingestia acestuia.

Detoxifierea colonului cu ulei de ricin

— uleiul de ricin acționează ca un laxativ natural

— are efecte excepționale asupra echilibrului organic

— grăbește evacuarea reziduurilor toxice din tractul intestinal, evitându-se reabsorbția lor în organism

— este benefică pentru cazurile de constipație înverșunată

— contribuie la o funcționare mai bună a colonului și la acumularea reziduurilor acumulate în exces

— are efect de purificare asupra ficatului şi pancreasului

— întregul tub digestiv este spălat şi odată cu aceasta sunt antrenate şi toxinele din sânge, ficat, vezica biliară, pancreas şi splină pentru a fi eliminate.

Administrarea uleiului de ricin

Se ia 1 linguriță de ulei de ricin în 1/3 pahar cu apă călduță, după-amiază, la orele 16:00-17:00, pe stomacul gol, astfel încât să-și facă efectul seara și noaptea, fără a fi un impediment pentru activitățile zilnice.

Tratamentul cu ulei de ricin nu se face mai mult de o dată pe săptămână, deoarece poate produce perturbări ale tranzitului intestinal.

Fibrele vegetale elimină toate materiile toxice

Fibrele vegetale sunt substanțe conținute de legumele și fructele proaspete, care ajung nedigerate în intestin, absorbind și eliminând toate materiile toxice.

Alimente care conțin foarte multe fibre alimentare: rădăcina de țelină, rădăcina de morcov, păstârnacul și pătrunjelul, varza albă, salata. Toate vor fi consumate crude, neprelucrate termic, sub formă de salate.

Se mai recomandă:

• tărâțele de grâu: 2-3 linguri macerate într-o cană de apă, de seara până dimineața

• fulgii de orz și ovăz, care în combinație cu lapte sau cu fructe date pe răzătoare constituie un aliment delicios și extrem de sănătos.

Acest mic tratament de purificare a colonului, cu o durată de doar 7 zile îmbunătățește semnificativ funcțiile organismului.

Precauții, contraindicații

Uleiul de ricin este contraindicat în sarcină și alăptare, colită ulceroasă, abdomen acut, apendicită acută.

Se oprește administrarea uleiului de ricin dacă se observă stări de greață, amețeli, migrene, dureri în piept sau mâncărimi ale pielii.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>