Turnaţi din acest AMESTEC natural în CAFEAUA de dimineaţă, pentru a arde mai repede grăsimile şi scăpa de kilogramele în plus

Cafeaua echilibrează sistemul imunitar, ameliorează astmul, alungă oboseala şi îmbunătăţeşte randamentul intelectual şi fizic.

Însă nu doar acestea sunt beneficiile consumului regulat de cafea. Ea stimulează metabolismul şi rezistenţa la efort creşte, deoarece după consumul de cafea, muşchii nu mai obosesc atât de repede, iar arderea grăsimilor şi transformarea lor în energie se petrec mai rapid.

Cafeaua pune în mişcare şi tubul digestiv: are efectul unui laxativ uşor. Această licoare este de un real ajutor pentru pierderea kilogramelor în plus.

Cafeaua care arde grăsimile

Adăugând câteva ingrediente cheie în cafeaua de dimineaţă, putem scăpa de kilogramele în plus mai uşor decât dacă am urma diete drastice.

Următorul supliment ne ajută să ne concentrăm mai bine, ne taie poftele alimentare şi ne îmbunătăţeşte metabolismul. Totodată, are abilitatea de a elimina toxinele acumulate în organism.

Ingrediente

  • 12 linguri ulei/unt de cocos
  • jumătate de ceaşcă de miere
  • 1 linguriţă pudră de scorţişoară

Mod de preparare

Se amestecă scorţişoara cu mierea de albine, apoi se adaugă uleiul de cocos. Pasta obţinută se păstrează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, la frigider. În dimineaţa următoare (preparatul se face seara), amestecul poate fi folosit.

cafea-slabire

Amestecul de miere, scortisoara si ulei de cocos imbunatateste metabolismul

Administrare

Din amestecul preparat se iau 1-2 linguriţe, care se adaugă în ceaşca de cafea caldă. Se amestecă bine, până la dizolvare, şi se consumă cu inghituri mici. Se consumă în fiecare dimineaţă, fără restricţii de timp.

Uleiul de cocos arde mai multe calorii

Efectele benefice ale uleiului de cocos se datorează acizilor semi graşi. Potrivit unui studiu, un consum de 1-2 linguriţe de semi grăsimi pe zi, precum uleiul de cocos, poate arde cu 5% mai multe calorii, ceea ce înseamnă 120 de calorii în cazul unei persoane cu o greutate medie.

Scorţişoara previne depunerea de grăsimi

Pulberea de scorţişoară reglează activitatea pancreasului şi glicemia, prelungind starea de saţietate, ajutând procesul de ardere a grăsimilor şi prevenind formarea în exces de ţesut adipos.

Mierea tine sub control pofta de dulce

Mierea şi scorţişoara pot face minuni pentru siluetă. Această combinaţie are efect de reglare a nivelului de glucoză din sânge, fiind dovedit că scorţişoara are acţiune hipoglicemiantă, astfel încât pofta de dulce este mai uşor de ţinut în frâu.

Cafeaua, digestiv remarcabil

Cafeaua are efecte de stimulare a activităţii bilei, a mişcării organelor digestive (a peristaltismului), a proceselor de eliminare a toxinelor. Aşa se explică de ce cafeaua îi poate ajuta pe cei cu digestie lentă, cu fiere leneşă sau cu constipaţie.

4 Comments

  1. 1

    eu l-am folosit.3 saptamani. De slabit…, nu am observat sa fi slabit dar am alt tonus. In schimb nu puneti borcanul la frigider. Uleiul de cocos se intareste foarte tare la rece ,iar dimineata, inainte de a pune o lingurita in cafea, trebuie amestecat continutul borcanului si credeti-ma nu veti reusi.

  2. 2
  3. 3
  4. 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *