Rețete de slăbit

TRUCURI ușoare și rapide pentru topirea grăsimii și kilogramelor în plus

Pierderea kilogramelor în plus este benefică pentru starea de sănătate, în general.

Prin ‘’topirea’’ câtorva kilograme, scade și riscul de boli cardiovasculare, diabet, cancer.

Pe lângă un regim alimentar echilibrat și suficientă mișcare, se pot face câteva schimbări mici în viață, dar cu impact semnificativ atunci când vine vorba de slăbit.

Liniște și relaxare

Găsiți între 5 și 10 minute de liniște și relaxare, dimineața.

Rugați-vă sau proiectați-vă cu bucurie un gând în minte. Este cunoscut faptul că meditația declanşează un ‘’răspuns’’ în organism ce ajută la diminuarea stresului, una dintre principalele cauze ale creșterii în greutate.

De asemenea, treziți-vă în fiecare dimineață până în ora 7. Trezitul devreme insuflă energie pentru întreaga zi și susține un metabolism sănătos.

Următoarele remedii, incluse în rutina zilnică, ajută la topirea grăsimii:

Ghimbir

Pentru a aprinde focul digestiei și al topirii kilogramelor:

  • înainte cu o jumătate de oră de mesele principale, mestecați o felioară de ghimbir proaspăt, peste care ați presărat un vârf de cuțit de sare de mare, câteva picături de suc de lămaie și o jumătate de linguriță de miere.

Piper negru

Ceaiul de piper negru arde grasimile

Piperul negru conține piperină, o substanță care îi dă aroma iute, dar ajută și la arderea grăsimilor într-un ritm mai rapid și blochează formarea de noi celule de grăsime:

• se toarnă 1 cană de apă clocotită peste 1 lingură de piper negru măcinat; se lasă la infuzat pentru 15 minute, apoi se strecoară; se beau 3 căni de ceai pe zi, între mese.

• se pun la fiert 2 pahare de apă, și când lichidul scade la jumătate, se trage vasul deoparte; când devine călduță, se amestecă apa cu sucul de la 1 lămaie, 1 lingură de piper negru pulbere și 1 lingură de miere; se bea în fiecare dimineață.

Apă caldă

Apa caldă stimulează întregul sistem digestiv, trezește metabolismul și oferă un start bun pentru îndeletnicirile zilei:

  • Se bea 1 pahar mare cu apă caldă, în fiecare dimineață, pe stomacul gol, cu o oră înainte de micul dejun.

Lămâie, înainte de culcare

Lămâia activează hormonii de creștere proprii organismului și reduce grăsimile. Concluzia: slăbiți dormind.

  • Curățați lămâia ca pe o portocală și mâncați-o. Imediat după aceea, neutralizați acidul cu 1 lingură de brânză de vaci sau de iaurt.
loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>