TINCTURA de PROPOLIS distruge PARAZIȚII INTESTINALI (rețeta + tratamentul cu efecte spectaculoase)

Giardia lamblia (giardia), tenia sau limbricii sunt câțiva dintre cei mai comuni paraziți intestinali care apar la populația din România.

Simptomele depind de tipul de paraziți.

Giardia, spre exemplu, dă diaree, dureri de burtă, probleme digestive, urticarie, tulburări de dezvoltare.

Teniile și limbricii pot da dureri de burtă, tuse, dureri de cap, greață, amețeală, diaree, lipsa poftei de mâncare și slăbire.

Problemele digestive pe care acești paraziți le declansează afectează sănătatea în mai multe direcții.

Remediile vermifuge distrug paraziții

În tratamentul acestei categorii de afecțiuni se folosesc vermifugele, deoarece distrug organismele parazite din tubul digestiv.

Tinctura de propolis are efecte spectaculoase

Între preparatele stupului, propolisul se distinge printr-o acțiune vermifugă puternică și printr-o toleranță excelentă a organismului la curele de lungă durată cu acest remediu.

Tratamentul cu tinctură de propolis are efecte spectaculoase în combaterea protozoarului Giardia lamblia, dar și a teniei sau a limbricilor.

Cura cu tinctură de propolis

Dimineața, pe stomacul gol, se pun câte 20 de picături de tinctură pe trei bucățele de pâine – în total vor fi 60 de picături la o doză – care se înghit într-o singură repriză.

Cu 30 de minute înaintea mesei de prânz și a cinei se mai iau câte 50 de picături, de asemenea puse pe o bucățică de pâine.

Tratamentul durează 14-21 de zile și are efecte spectaculoase.

Cum se face tinctura de propolis

Dacă nu se ia acest remediu gata preparat din comerț (se găsește practic în toate farmaciile și magazinele naturiste), se poate obține casnic:

— se pun într-un borcan 15 linguri rase de propolis, peste care se adaugă 2 pahare (400 ml) de alcool alimentar de 90 de grade;

— se închide borcanul ermetic și se lasă conținutul la macerat vreme de 2 săptămâni, timp în care se agită zilnic, după care se filtrează;

— tinctura rezultată va fi pusă în sticluțe mici, închise la culoare.

Observații importante

Se administrează picăturile de tinctură puse pe puțină pâine uscată.

Cu foarte puține excepții, tinctura de propolis nu se ia diluata în apă, deoarece anumite substanțe din compoziția sa precipită (se întăresc) în contact cu apa, devenind insolubile și ca atare trec prin organism fără efect.

De asemenea, nu se va lua tinctura de propolis simplă, deoarece în contact cu saliva se va produce același efect ca în cazul diluării în apă.

loading...
Loading...

6 Comments

 1. 1
  • 2

   La o sticla de vodca de 200 ml (cred ca atat are sticla aia plata de vodca Stalinskaya), luati din ea un paharel, si adaugati un plic de propolis brut cuburi (de la magazinele naturiste). Puneti sticla intr-un dulap in care nu prea umblati, sa stea la intuneric si caldura. Dupa 3 saptamani e gata… Net superior celui cumparat de la farmacie. Garantat!

  • 3
  • 4

   Paharelul de vodca il indepartati din sticla ca sa aveti loc sa puneti cubuletele de propolis. Cubuletele de propolis le puteti taia, in asa fel incat, sa intre pe gura sticlei. Sticla cu vodca si cubuletele de propolis o inchideti cu capacul, si o depozitati intr-un dulap, dintr-o camera incalzita, in care nu prea umblati (ca sa stea la intumeric si caldura). Cu paharelul de vodca, faceti ce vreti… il beti…

 2. 5
 3. 6

  Propolisul se masoara in grame,nu in linguri rase sau pliculete etc….o tinctura puternica administrata in felul descris mai sus (60 pic la zi) nu se recomanda !

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>