Test de ÎNCOLȚIRE a GRÂULUI, după metoda celebrului terapeut VALERIU POPA. Cum aflăm dacă grâul este TOXIC

Valeriu Popa a fost și rămâne un bioterapeut aparte, de numele său legându-se numeroase vindecări considerate spectaculoase.

Valeriu Popa (1924-1997) este recunoscut pentru regimurile sale bazate pe grâu încolțit, cu efecte terapeutice extraordinare, inclusiv în boli grave precum cancerul.

În acest sens, Valeriu Popa avea un test:

Test de încolțire a grâului

– Se cumpără grâul.

– Se curăță de impurități și de boabele de grâu sparte.

– Din cantitatea rămasă, ce reprezintă doar boabe întregi și de culoare aurie, se iau 100 de boabe și se pun la încolțit pe vată înmuiată în apă. Boabele nu trebuie să fie acoperite cu apă, ci doar umezite.

– Dacă din 100 de boabe încolțesc cel puțin 85 boabe, grâul se folosește.

– Dacă din 100 boabe încolțesc mai puțin de 85 de boabe, grâul nu se folosește. În acest caz, grâul are un efect toxic.

Dacă grâul testat nu se poate folosi, se cumpără altă cantitate, de la alt producător și se face din nou testul de încolțire.

[wcepe_products ids=’8884,7881′ button=’Cumpără aici’]

Obținerea grâului încolțit după metoda Valeriu Popa

• Se cumpară grâu – din ultima recoltă. Nu se recomandă a se folosi grâu cumpărat din piață sau magazinele Plafar, ci direct de la țărani.

• Se cerne prin sită, ca să cadă corpurile străine. Joi dimineața, la ora 6, se pune la încolțit 1 kilogram de grâu, într-o oală smălțuită, cu o capacitate de 5 litri. Se spală cu apă rece până se obține o apă curată. Apoi, se umple oala cu apă limpede. Se pune într-un loc ferit.

• La ora 14 și ora 22 se scurge apa în care a stat grâul și se spală din nou, până rămane iar apa curată. Se umple din nou oala și se lasă la o parte.

• Vineri, la ora 6, se scurge apa și se transferă grâul în strecurătoare. Se pune strecurătoarea sub jet de apă. În timpul spălării, nu se amestecă grâul! Spălarea să dureze doar câteva secunde.

• Se va repeta din 8 în 8 ore, adică la orele 6-14-22, până ies embrionul (colțul) de 2 mm și rădăcinile de 5 mm. Aceasta se obține sâmbătă pe la prânz sau, cel mai târziu, seara.

• Când se obține mărimea embrionului și a rădăcinii, se pune grâul în sticle de lapte care se vor acoperi cu dopuri, ca să nu intre aerul, și se lasă la frigider.

Dintr-un kilogram de grâu se obține 1,5 kilograme de grâu încolțit. Această cantitate ajunge pentru 1 săptămână.

 

loading...
Loading...

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *