Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Terapia simplă și ieftină cu SUC de LĂMÂIE care ne scapă de otrăvirea organismului cu ACID URIC

Acidul uric este o substanță chimică produsă atunci când organismul descompune alimentele care conțin purine (compuși organici).

O mare parte din acidul uric este dizolvat în sânge, filtrat prin intermediul rinichilor și apoi eliminat în urină.

Atunci când nivelul lui depășește limite normale, poate provoca probleme serioase de sănătate, precum:

  • atacuri de gută, care se manifestă prin dureri și inflamații;
  • pietre la rinichi;
  • hipertensiune sau afecțiuni cardiace.

Cea mai bună metodă pentru a scăpa de otrăvirea organismului cu acid uric este terapia cu suc obişnuit de lămâie. Este ieftină și produce rezultate fantastice.

Terapia cu suc de lămâie

Deși unele persoane sunt tentate să creadă că o cantitate prea mare de suc de lămâie va produce iritaţii stomacale, o astfel de îngrijorare nu ar trebui să existe.

Sub influența enzimelor, gustul acru se transformă în gură în gust dulce.

Acizii citric şi ascorbic care ajung în stomac sunt mult mai slabi decât acidul clorhidric din sucurile gastrice – aceasta înseamnă că nu pot produce nicio stricăciune mucoasei care căptuşeşte stomacul.

Mai mult decât atât, inclusiv persoanele care suferă de gastrită sau ulcer profită adesea de terapia cu suc de lămâie.

Tratamentul preventiv cu lămâi

Se folosesc următoarele cantități de suc de lămâie:

  • Ziua 1 – 1 lămâie
  • Ziua 2 – 2 lămâi
  • Ziua 3 – 3 lămâi
  • Ziua 4 – 4 lămâi
  • Ziua 5 – 5 lămâi
  • Ziua 6 – 5 lămâi
  • Ziua 7 – 4 lămâi
  • Ziua 8 – 3 lămâi
  • Ziua 9 – 2 lămâi
  • Ziua 10 – 1 lămâie.

Din prima zi până într-a cincea, se adaugă câte 1 lămâie în fiecare zi, iar din a şasea până într-a zecea, se scade câte 1 lămâie pe zi. În total, se va bea sucul stors din 30 de lămâi, pe parcursul a 10 zile.

Sucul de lămâie se poate prepara astfel:

  • Se taie 1 lămâie în două, se storc ambele jumătăţi şi se bea sucul, fără a se adăuga zahăr. Dacă nu se poate consuma sucul pur de lămâie, se îndulcește cu 1 linguriţă de miere.

Lămâia stoarsă nu trebuie aruncată, deoarece conţine ingrediente fitochimice prețioase şi uleiuri esenţiale, care sunt benefice pentru inimă, vasele sangvine şi creier.

Prin urmare, se taie lămâia stoarsă în bucăți mici, care se pun într-un borcan, acoperindu-se totul cu miere. Se pune borcanul în frigider.

În 10 ore, se obține un excelent extras de lămâie, care se poate combina cu apă fiartă sau cu apă minerală şi folosi în loc de ceai sau cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *