Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Terapia cu ‘’Picături de Macerat de Usturoi’’Are Efect Benefic Asupra Întregului Organism – Reţetă Tibetană

Calităţile miraculoase ale usturoiul au fost cunoscute şi apreciate încă din antichitate, continuând să vindece numeroase afecţiuni şi în prezent.

În 1971, a fost descoperită de expediţia UNESCO o reţetă de tratament homeopatic din China antică, la o mănăstire din Tibet.

Reţeta, tradusă de pe litele de lut în toate limbile, datează, cu aproximaţie, din mileniile IV-V, ȋ.Hr. şi a aparţinut unui farmacist antic. Se numeşte ‘’picături de macerat de usturoi’’, destinaţia tratamentului fiind aceea de a curăța organismul de depozitele de lipide şi de calciu.

Picături de macerat de usturoi – Reţetă

Ingrediente

350 gr. usturoi românesc (de ţară)

200 gr. alcool rafinat de 95 – 96 grade, fără coloranţi

Mod de preparare

Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte foarte bine. Foarte important: usturoiul se curăţă cu unghiile şi nu cu un cuţit – este strict interzisă întrebuinţarea uneltelor de metal; se pisează în mojar de porţelan, lemn sau sticlă. Dacă nu există, se va folosi clasicul ‘’pisălog’’ de lemn. În nici un caz piua de metal!

Usturoiul curăţat şi pisat bine se adaugă într-o sticlă de culoare închisă, peste care se toarnă alcoolul rafinat. Se lasă la macerat timp de 10 zile, într-un loc întunecos, la temperatura camerei. Pentru a fi ferită de lumină, sticla va fi introdusă într-o pânză de culoare închisă sau într-o pungă.

usturoi
Tinctura de Usturoi Vindeca Organismul

Pe timpul păstrării amestecului de usturoi în alcool, este recomandată omogenizarea zilnică a acestuia (agitând sticla).

După cele 10 zile, amestecul se filtrează printr-un tifon pus în 3 straturi sau prin strecurătoarea de plastic. Preparatul rezultat se lasă la limpezit încă 3 zile, la întuneric, urmând ca în a 4 – a zi, remediul să se administreze conform următoarelor indicaţii:

Mod de administrare

Zilele Mic Dejun Prânz Cină
 1  1  2  3
 2  4  5  6
 3  7  8  9
 4 10 11 12
 5 13 14 15
 6 15 14 13
 7 12 11 10
 8  9  8  7
 9  6  5  4
10  3  2  1
11  25  25  25

Picăturile se pot lua cu puţin lapte cald sau apă, până la terminarea soluţiei, după aceeaşi schemă de 11 zile.

Mai exact, din a 11-a zi, se vor lua câte 25 de picături, de 3 ori pe zi, până la terminarea preparatului. Tratamentul se reia în aceeaşi ordine, o dată la 5 ani.

Beneficiile terapiei cu tinctură de usturoi

Terapia cu tinctură din extract de usturoi curăţă organismul de grăsimi şi pietre, îmbunătăţind metabolismul. Vasele sanguine redevin elastice.

Reglează greutatea corpului, topind cheagurile de sânge, vindecă diafragma miocardică bolnavă, arterioscleroza, lipsa poftei de mâncare (inapetenţă).

Alte beneficii obţinute în urma tratamentului sunt: tratarea sinuzitei, hipertensiunii, bolilor bronho – pulmonare şi vindecarea completă a artritelor, artrozelor şi reumatismului. Vindecă gastritele, ulcerele de stomac şi hemoroizii, absorbind orice tip de tumori extene şi interne, diferite tulburări de vedere şi auz, impotenţa.

Elimină viermii intestinali, tratamentul fiind recomandat şi în afecțiuni precum tromboză, tromboflebită, cancer de colon şi cancer gastric, cancer de esofag şi laringe, cancer de rect, diabet şi infarct miocardic.

Prezintă efect benefic asupra întregului organism.

Contraindicaţii

Nu urmaţi această terapie dacă vă aflaţi sub tratament cu medicamente anticoagulante.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *