Terapia cu Lipitori Scade de 10 Ori Concentraţia de Toxine din Sânge

Hirudoterapia sau terapia cu lipitori, este un leac vechi de milenii, care ajută la reglarea circulaţiei şi eliminarea surplusului de toxine din organism.

Dacă în trecut, medicii traci foloseau lipitorile pentru normalizarea presiunii sângelui, în comoțiile cerebrale, traume sau pentru calmarea acceselor de isterie, în prezent, lista afecţiunilor tratate prin hirudoterapie este mult mai amplă:

♣ Afecţiunile sistemului cardiovascular – ischemii, infarct miocardic, aritmii, hipertensiune arterială de toate gradele, miocardiopatii, ateroscleroză

♣ Hipercolesterolemie – normalizează cantitatea de colesterol din sânge, precum şi raportul dintre HDL şi HDL (colesterol rău şi bun)

♣ Distonii neurovegetative

♣ Funcţionarea sistemului endocrine – pancreas, ovare, tiroidă, hipofiză şi suprarenalele

♣ Adenoame, cancere de prostate

♣ Bolile sistemului hepato – biliar

lipitoare

Lipitoare

♣ Hepatită virală cu virusurile A, B, C şi D

♣ Boli reumatice – fibromialgii, spondiloze, artroze

♣ Varice, hemoroizi

♣ La nivel olfactiv – tratează cataracta, glaucomul, miopiile şi hipermiopiile

Saliva lipitorilor, izvor de substanţe active

Saliva lipitorilor conţine 45% hirudină, o substanţă cunoscută ca cel mai puternic anticoagulant cunoscut,la ora actuală, în lumea medicală.

Testele de laborator au indicat faptul că hirudina extrasă sub performanţa salivei de lipitoare are un efect terapeutic mult mai puternic decât cea extrasă artificial.

Pe lângă hirudină, în saliva lipitorilor se mai găsesc încă 30 de substanţe active, printre care şi acidul hialuronic natural, cu mult mai eficient decât cel realizat prin sinteză, cu o acţiune mai largă, care ajută la elasticitatea structurii ligamentare şi musculare.

Puternică acţiune antibacteriană

Saliva lipitorilor are acţiune antiinflamatoare, de purificare a sângelui şi o puternică acţiune antibacteriană. Ȋncă nu s-a descoperit motivul pentru care locul inciziei făcută de aceşti mici ‘’vampiri’’ rămâne steril timp de 48 de ore. Mai mult, nici o bacterie nu poate pătrunde în organism prin acel loc.

Hirudina are acţiune anticoagulantă şi trombolitică, cu care terapeuţii pot topi trombii de pe vasele sanguine, indiferent de mărime şi zona corpului în care s-ar afla.

Lipitorile, ‘’seringi de unică folosinţă’’

După o examinare obligatorie şi determinarea stării în care se găseşte pacientul, terapeutul va stabili numărul lipitorilor şi punctele în care ele for fi aplicate.

O şedinţă poate dura de la 15 minute până la 2 ore, terapeuții prescriind de la o şedinţă până la 70 – 80 de şedinţe la o cură, în funcţie de fiecare caz.

În 80% din cazuri, medicii lasă lipitoarea să se desprindă singură de pe corpul pacientului, motiv pentru care următoarele şedinţe pot dura între 30 – 45 de minute. De regulă, se fac 10 – 15 şedinţe pentru o afecţiune care nu implică mari probleme, în timp ce, în cazurile mai grave, tratamentul se poate întinde până la 2 ani.

lipitori

Hirudoterapia Scade Nivelul Toxinelor din Organism

Asemenea seringilor, lipitorile sunt de unică folosinţă. După folosire, ele sunt oferite pacienţilor într-o sticluţă, pentru a le lua acasă şi pentru a le ţine aproape. Motivul? Lipitorile generează permanent vibraţii benefice, anihilând câmpurile nocive create de reţeaua electrică. Interesant este şi faptul că sângele cu care lipitorile se hrănesc la o incizie le este sufficient pentru un an de zile de viaţă.

După o şedinţă de hirudoterapie, concentraţia de toxine din sânge scade de 10 ori.

Efectele negative ale hirudoterapiei

1% din populaţie prezintă reacţii la substanţele activbiologice ale lipitorilor. Pentru urmarea tratamentului, nu există limită de vârstă.

Contraindicaţii

Contraindicaţiile absolute sunt hemofilia, anemiile severe şi reacţiile individuale de hirudinoză.

loading...
Loading...

12 Comments

 1. 1
 2. 2
  • 3

   Nu se refolosesc! Fiecare isi ia lipitorile sau se distrug. Oricum, lipitoarea nu mai mananca, dupa folosire, cel putin 4 luni si metabolizeaza sangele ingurgitat! Nu aveti de ce sa va faceti probleme! Sanatate!

 3. 4
 4. 5
 5. 7
 6. 8

  Nu sunt minciuni!Pielea omului respira,transpira si elimina pe langa saruri si alte substante si toxinele din stratul hipodermic!Lipitorile ajuta la strapungerea epidermei si dermei ajungand la hipoderma unde prin circuitul sangvin deschis ofera ocazia de a se elimina mai rapid si cu un debit mai mare toxinele insotite cu o cantitate de sange pe care organismul este obligat sa o refaca dar care de data aceasta este fara toxine!Tratament cu lipitori cel mai propice este sa intrii intr-un lac plin cu lipitori si sa stai o jumatate de ora sa urce pe corp dupa care i-si fac ele datoria!Dupa care le aduni si sunt bune la pescuit!Asa ca,domnilor, luati-va sotiile sau amantele si-n lac cu ele!Pentru domnii care nu au incredere le recomandam lipitori blonde,brunete sau roscate!Lipitori gasiti la magazinele de pescuit!Sotul poate sa va aplice reteta si dv si vecineiDoamnelor va uram sa va lipiti cat mai tare!

 7. 9
  • 10

   Pentru varice trebuie doar un iubit puternic car sa te tina strans in brate,sa te sarute cu foc de sa nu mai atingi pamantul cu picioarele si sa te treaca toate furnicaturile mai ales in picioare!

 8. 11
 9. 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *