Sucuri Pentru Detoxifiere și Slăbire, cu Pudră Proteică

Pentru a oferi un repaus organismului, specialiștii din întreaga lume recomandă detoxifierea cu sucuri naturale, considerată un adevărat miracol pentru sistemul digestiv.

O cură de detoxifiere este întotdeauna binevenită pentru organism, iar cea mai bună soluție pentru purificarea interioară a corpului este cura cu sucuri proaspăt stoarse din fructe și legume. Astfel, organismul își primește porția de nutrienți necesari, mult mai ușor digerabilă și fără a munci prea mult.

Reguli de respectat înaintea începerii procesului de detoxifiere

Înainte cu două zile înaintea începerii procesului de detoxifiere, este recomandată eliminarea din alimentație a alimentelor procesate din comerț, precum zahăr, cafea, alcool, tutun, făină, lactate, carne, ouă. Toate acestea vor fi înlocuite cu fructe, legume și proteine slabe.

În fiecare dimineață, imediat după trezire, se vor consuma două pahare cu apă călduță (se iau și în timpul curei) în care a fost adăugată zeamă de lămâie și ghimbir răzuit. De asemenea, seara, înainte de culcare, se va bea un ceai din plante medicinale.

Sucurile detox și pudră proteică

Din ce în ce mai mult îmbrățișate de către cei adoptă o modalitate de slăbit sănătos, sucurile naturale de detox, preparate din orice legume sau fructe aflate la îndemână, vor fi consumate la micul dejun, prânz sau între mese la un interval de minimum două ore, în situația în care nu vor fi combinate cu alte feluri de mâncare.

Secretul – adaosul de pudră proteică

Una dintre marile inconveniente ale curelor de detoxifiere și slăbire este senzația de foame care survine la scurt timp după consumul sucului natural. Secretul pentru ținerea în frâu a apetitului este adaosul de pudră proteică vegetală în toate sucurile preparate pentru această cură.

detox

Suc Verde pentru Detoxifiere

Ce reprezintă pudra proteică? Nimic altceva decât semințe de in, dovleac sau cânepă măcinate foarte fin. Bogate în proteine, grăsimi naturale Omega 3 și Omega 6, nutrienți și fibre, aceste semințe vor tranforma sucurile într-un produs ideal pentru detoxifiere și slăbire, fără înfometare.

Suc verde de detoxifiere și slăbire

Sunt necesare 2 buchete de broccoli, 1 castravete cu tot cu coajă, câteva frunze de spanac proaspăt, puțin ghimbir proaspăt sucul proaspăt storc de la o lămâie.

Pentru un plus de aromă, gust și sănătate, în funcție de ce aveți la îndemână, puteți adăuga mentă, sfeclă roșie, avocado, mango, ananas, măr, papaya, kiwi, rodie, fructe de pădure proaspete sau congelate.

În final se adaugă 3 linguri de pudră proteică de in, cânepă sau dovleac. Se poate opta fie pentru câte o lingură din fiecare, fie pentru 3 linguri dintr-o pudră într-o zi, 3 linguri dintr-o altă pudră pentru ziua următoare și așa mai departe.

Se adaugă ingredientele în strocator și se consumă sucul proaspăt rezultat. Se urmează o cură de 3, 5 sau 7 zile, pentru început.

Alte sucuri recomandate pentru detoxifierea organismului

Sucul de struguri, sucul de mere, limonadă cu miere de albine, suc de morocov, pătrunjel, spanac, sfeclă roșie, broccoli, suc de morcov combinat cu suc de sfeclă roșie și suc de patrujel; suc de morcov combinat cu suc de sfeclă roșie și spanac; suc de iarbă de grâu combinat cu suc de germeni de lucernă; suc de varză.

 

 

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *