Rețete de slăbit

SUCUL – MINUNE din 2 ingrediente, recomandat de DR. OZ pentru slăbire rapidă

Iarna poate fi un anotimp dificil pentru a urma o dietă.

Vremea rece ne îndeamnă să petrecem mai mult timp în casă, să facem exces de anumite produse alimentare, iar acest lucru duce la supraalimentare și, implicit, la acumularea de kilograme nedorite.

Dr. Oz (Mehmet Cengiz Oz)  este un celebru chirurg, autor de cărți, moderatorul unei emisiuni medicale de succes.

Medicul nutriționist, foarte cunoscut atât în România, cât și peste hotare, recomandă o băutură care poate topi grăsimile într-un timp record.

Sucul – minune pentru slăbire rapidă

Ingrediente

  • 237 ml. suc de grapefruit proaspăt stors
  • 2 linguri de oțet de mere organic
  • 1 linguriță de miere (opțional)

Mod de preparare

Sucul proaspăt de grapefruit se obține prin simpla stoarcere, făcută fie cu clasicul dispozitiv manual, fie cu cel electric. Se amestecă bine toate aceste ingrediente  și se consumă.

Administrare 

Se bea câte o astfel de porție de băutură cu 15 minute înainte de prânz și înainte de cină, în fiecare zi, timp de 1 săptămână. După o pauză de 7 zile, cura se poate relua, la nevoie.

Acest suc delicios este extrem de sănătos și ideal pentru dietă! Este plin de vitamina C și ajută la arderea rapidă a grăsimilor, dezvăluie Dr. Oz.

Observație importantă

Sucul de grapefruit trebuie consumat proaspăt, stors cu cel mult 2 ore înainte de a fi băut – dacă se păstrează la temperatura camerei – și cu 6 ore înainte de a fi băut – dacă se păstrează la frigider.

Sucul de grapefruit

Consumat înainte de masă, sucul de grapefruit reglează secreția de sucuri digestive și influențează senzația de foame, inhibând-o.

Este un adevărat medicament de slăbit, deoarece are o valoare calorică infimă, reglează glicemia și detoxifică tubul digestiv.

Mai mult, stimulează tranzitul intestinal, favorizează eliminarea surplusului de apă din organism și prelungește senzația de sațietate după masă.

Sucul de grapefruit conține vitamine și alți nutrienți cu efect întineritor, ajutând la o slăbire frumoasă și sănătoasă.

 Oțetul de mere

Este un elixir care stimulează procesele de eliminare din organism (în special tranzitul intestinal) și activează anumite lanțuri metabolice care favorizează slăbitul.

Acidul acetic și biosubstanțele conținute absorb grăsimea depusă în celule și o transportă mai departe spre ardere.

Alte substanțe care intră în compoziția oțetului de mere și care distrug grăsimile sunt: vitamina B6 și C, magneziul și fierul.

Contraindicații

Sucul nu trebuie să fie combinat cu nici un fel de medicament de sinteză. Nu se consumă de către persoanele cu ulcer gastric, gastrită cronică sau pancreatită.

Cautari:
    cura cu grefe dr oz |
loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>