Sucul din Iarbă de Grâu Elimină Toxinele și Grăsimile în Exces

Sucul din iarbă de grâu este considerat un excelent detoxifiant, facilitând eliminarea din organism a toxinelor  și a grăsimilor în exces, fiind, totodată, recunoscut ca unul dintre cei mai puternici detoxifianți pentru ficat.

Efectele sucului din iarbă de grâu

Folosit într-o dietă raw, și nu numai, sucul din iarbă de grâu conține cantități însemnate de fier, calciu, magneziu, aminoacizi, clorofilă și vitaminele A, C, E. Toate aceste substanțe – minune oferă organismului efecte benefice, curățând sângele și prevenind anemia, menținând starea alcalină a corpului și protejându-l de boli, scăzând tensiunea arterială.

Și asta nu e tot. Sucul din iarbă de grâu curăță ficatul, oferindu-i protecție, împiedică dezvoltarea tumorilor, elimină cu succes toxinele din organism, crește fertilitatea și tratează problemele de la nivelul pielii și scalpului.

Doar 50 ml de suc pur din iarbă de grâu, nediluat cu apă, consumat zilnic, poate suplimenta conținutul complex nutrițional a aproximativ 2,5 kg vegetale diverse.

Cum se obține iarba de grâu

♣ Într-un borcan sau un vas de plastic curat se adaugă 2-3 pumni de grâu (în funcție de cantitatea de iarbă dorită), se adaugă apă de izvor (nu de la robinet, cu clor) și se lasă la înmuiat timp de 24 de ore, timp în care se vor amesteca ușor de vreo 2-3 ori

♣ După acest timp, grâul se clăteşte bine cu apă de izvor, după care se scurge apa și se lasă acoperit cu un ziar, timp de 3 zile. În tot acest timp, grâul se va clăti de 3 ori pe zi: dimineața, după-amiaza și seara. După aceste 3 zile, grâului îi vor apărea mustăcioare, semn că a încolțit

iarba de grau

Iarba de Grau

♣ Din acest moment, grâul poate fi introdus pe un pat de pământ organic (fără chimicale), bob lângă bob, peste care se presăra un strat subțire de pământ, astfel încât să îl acopere în totalitate

♣ Dimineața se udă din abundență, iar seara se va stropi sau pulveriza apă peste el. În aproximativ 1 săptămână, iarba va atinge o înălțime de 10-15 cm, moment în care poate fi tăiată și preparată.

Cum se prepară sucul din iarbă de grâu

Pentru a obține 50 ml de suc din iarbă de grâu, se vor folosi două mâini de plantă, care vor fi puse în storcător. Astfel se obține sucul.

Pentru un randament mai bun, este indicată folosirea unui storcător manual cu ax melcat, întrucât va produce o cantitate mai mare de suc.

Mod de administrare

♣ Gustul sucului este dulce și poate fi consumat cu plăcere în această privință. Inițial, se va consuma o cantitate mică, de o linguriță de suc, după care se va ajunge, treptat (în câteva luni), la maximum 2-3 doze pe zi, a câte 50 ml (suc pur) fiecare

♣ După consumul sucului, se poate bea un pahar cu apă sau zeama de la o jumătate de lămâie sau mai puțin

♣ Dozele vor fi repartizate dimineața, la prânz și seara, prima doză de 50 ml luată având proprietatea de a detoxifia instantaneu organismul. Această cură poate fi urmată întreaga viață, pentru rezultate excepționale asupra sănătății.

Sucul din iarbă de grâu, recomandat copiilor

Sucul din iarbă de grâu este recomandat și copiilor, începând cu primele șase luni din viață. Pentru început, la copii se va administra 1-2 picături de suc, ajungându-se în timp (chiar și 2 luni) la jumătate de linguriță.

În cazul copiilor mai mari de 10 ani, sucul poate fi consumat tot treptat, până la 50 ml pe zi sau două doze de 50 ml pe zi.

suc-de-iarba-de-grau-27363

Suc din Iarba de Grau

Bine de știut

Semnele procesului de detoxifiere în cura cu suc din iarbă de grâu pot apărea sub forma urinei mai închise la culoare, scaun mai moale, oboseală. Alte reacții imediat și normale de detox sunt dureri de cap, stări de vomă, febră ușoară sau mai mare, guturai sau răceală violentă, transpirații reci sau calde, stări de nervozitate, stări ușor depresive, eczemă care ulterior dispare.

Toate aceste simptome sunt normale într-o astfel de cură, apar în starea inițială, la câteva zile sau chiar după o săptămână sau două. Cu toate că reacțiile adverse nu sunt printre cele mai plăcute, transformările ulterioare ale acestui proces de curățare interioară merită tot efortul.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *