SUC de GRAPEFRUIT şi LĂMÂIE – consumat înainte de fiecare masă, taie pofta de mâncare şi arde grăsimile

Sucul de grapefruit şi lămâie este un adevărat medicament de slăbit.

Această ‘’explozie’’ de vitamine şi alţi nutrienţi cu efect întineritor contribuie la o slăbire frumoasă şi sănătoasă, într-un timp scurt.

Sucul de grapefruit şi lămâie creează senzaţia de saţietate, este foarte sărac în calorii, stabilizează nivelul de zahăr din sânge şi taie pofta de mâncare.

Combate îngrăşarea şi obezitatea

Îngrăşarea şi obezitatea cedează rapid când sunt tratate cu sucul proaspăt de grapefruit şi lămâie.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că sucul celor două fructe, consumat înainte de masă, stimulează secreţia colecistokininei – un neurotransmiţător care reglează, între altele, secreţia de sucuri digestive şi influenţează senzaţia de foame, inhibând-o, atunci când este secretată în cantităţi mari.

Medicament natural de slăbit

Atât grapefruit-ul, cât şi lămâia, sunt fructe cu o valoare calorică infimă. În plus, ele reglează glicemia şi detoxifică tubul digestiv. Toate aceste proprietăţi le conferă un binemeritat statut de ‘’medicament de slăbit’’.

Sucul de grapefruit si lamaie ajuta la o slabire sanatoasa

Cura cu suc de grapefruit şi lămâie

Cura începe cu sucul de la un grapefruit şi o jumătate de lămâie, consumate înaintea fiecărei mese, în primele 2-3 zile.

În continuare (după acomodare), doza creşte gradat, ajungându-se la consumul sucului de la 3 grapefruit-uri şi de la 1 lămâie şi jumătate, înaintea fiecărei mese.

Cura durează 3 săptămâni. Pentru prevenirea unei demineralizări accelerate, cura va fi  asociată cu administrarea de dolomită, care se ia conform prospectului (se găseşte în farmacii şi magazine cu profil naturist).

Elimină surplusul de apă

Sucul de grapefruit şi lămâie  stimulează tranzitul intestinal şi favorizează eliminarea surplusului de apă din organism.

De asemenea, datorită fibrelor pe care le conţine, acest elixir prelungeşte senzaţia de saţietate după masă.

Bine de ştiut:

  • cercetătorii din Florida susţin că sucul de grapefruit roz este mai bogat în vitamina C decât cel obţinut din grapefruit-ul alb. Licopeina, cea care îi dă şi culoarea roz şi roşie, este un benefic antioxidant pentru organism, având, totodată, efect anti-tumoral. Licopenul are capacitatea de a ajuta în lupta procesului de oxidare legat de radicalii liberi.

Contraindicaţii

Sucul de grapefruit blochează acţiunea medicamentelor chimice. Este contraindicat să se consume grepfruit cu trei ore înainte sau după administrarea antibioticelor, medicamentelor contra colesterolului şi a diabetului, pentru potenţă, diureticelor, antiinflamatoarelor, antitumoralelor, etc.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>