Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Suc ANTICONSTIPAȚIE mai bun decât pastilele din farmacii

Constipaţia este mai mult decât o neplăcere şi trebuie tratată cu seriozitate atunci când apare.

Lipsa unor scaune regulate interferează cu buna funcţionarea a sistemelor cardiovascular, endocrin şi imunitar.

Constipaţia poate sta la baza unor afecţiuni foarte grave, printre care şi cancerul colorectal. Din fericire, există câteva sucuri anticonstipație care pot elimina rapid această problemă.

În cazul constipaţiei cronice (de mai multă vreme), este indicată renunţarea la acele laxative cu care s-a obişnuit corpul. Mergeţi pe varianta de tratament mai sănătoasă, chiar dacă, pentru a-şi face efectul, durează un timp mai îndelungat.

Suc anticonstipație făcut în casă

Ingrediente

  • 5-6 prune
  • o jumătate de lingură de miere
  • o jumătate de lingură de pudră de chimion
  • 1 ceaşcă de apă caldă

Mod de preparare şi administrare

Adăugaţi prunele în apa caldă şi lăsaţi-le la înmuiat timp de 5 minute, după care decojiți-le şi îndepărtaţi-le sâmburii.

În continuare, adăugaţi în vasul blenderului prunele cu tot cu apa caldă. Adăugaţi şi mierea şi pulberea de chimion şi amestecaţi bine. Puneţi compoziţia într-un pahar şi beţi până la ultima picătură, dimineaţa, pe stomacul gol.

  • De asemenea, pe lângă acest suc, includeţi în meniu şi seminţe de in. Adăugaţi 1-2 linguri de seminţe de în măcinate la 1 ceaşcă de iaurt şi consumați timp de cel puţin 2 săptămâni – vor regla tranzitul intestinal şi vor elimina această afecţiune.
Bautura cu prune, elixir impotriva constipatiei

Prunele

Conţin o gamă impresionantă de substanţe cu efect laxative, fiind recomandate mai ales celor care au probleme de eliminare, care consumă multe proteine şi grăsimi. Fibrele alimentare, sorbitolul natural, isatina, acizii organici din prune stimulează mişcările intestinului, reglează flora intestinală şi curăță tubul digestiv, împingând materiile reziduale ca un piston.

Mierea

Este un agent antibacterian natural, care are proprietăţi antioxidante şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Prin enzimele pe care le conţine, mierea este un bun activator al proceselor de eliminare, având şi un efect de reglare a florei intestinale.

Chimionul

Chimionul ajută la digestia alimentelor în stomac şi intestine. Seminţele de chimion au şi proprietăţi antifungice şi antimicrobiene, de aceea, dacă există şi o infecţie , un simptom frecvent al hemoroizilor, chimionul va trata şi această problemă. Combate flatulenţa, care poate duce la dureri de stomac sau presiune la nivel abdominal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *