Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Șoriciul nu îngrașă, este o sursă de colagen de cea mai înaltă calitate

Mihaela Bilic spune adevărul despre șorici. Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar nutriționistul demontează mitul despre unul dintre cele mai populare alimente din această perioadă. Ei bine, puțină lume știe că șoriciul este foarte benefic pentru organism.

„Anul acesta am avut parte de ritualul complet al pregătirii și tranșării porcului pentru Crăciun. Exact ca și în poezia lui Nicolae Labiș, “Moartea căprioarei”, emoțiile mele au fost amestecate… un spectacol impresionant, care presupune mult meșteșug și dibăcie.

Prepararea porcului este o artă, iar focul un element esențial, care trebuie stăpânit și pus în slujba omului. Mâncarea noastră n-ar avea același gust fără foc, iar șoriciul copt este o delicatesă pe care doar în preajma Crăciunului o poți savura.

Și merită știut că nu îngrașă, ci este o sursă de colagen de cea mai înaltă calitate, extrem de eficient pentru organism. Pomana porcului este cu siguranță cea mai gustoasă introducere în atmosfera sărbătorilor de iarnă!”, a scris Mihaela Bilic

Unul dintre preparatele care nu trebuie să lipsească de pe masă de Crăciun este friptura de porc. Nu degeaba românii sărbătoresc Ignatul pe 20 decembrie, cu 5 zile înainte de Crăciun, fiind una dintre cele mai importante tradiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *