Rețete de slăbit

Se bea de 3 ori pe săptămână şi favorizează pierderea de GRĂSIME corporală

Grăsimea esenţială este localizată în măduva oaselor, inimă, plămâni, ficat, rinichi şi împrejurul fibrelor nervoase.

Grăsimea de depozit se găseşte sub piele. Ne putem dispensa de mare parte de ea, nefiind neapărat necesară corpului.

Excesul  de grăsime în zona abdominală este asociat cu riscul crescut de boli cardiovasculare şi diabet, atât în cazul bărbaţilor cât şi al femeilor.

Prin simpla reducere a consumului de calorii, sub nivelul necesarului zilnic, se favorizează pierderea de grăsime corporală.

Pe lângă un program de exerciţii fizice şi scăderea porţiilor de mâncare,  cantitatea de grăsime corporală mai poate fi ţinută sub control şi cu ajutorul următoarei băuturi naturale:

Băutură pentru pierderea de grăsime corporală

Ingrediente

4 căţei de usturoi (potriviţi ca mărime)

4 roşii

6 linguri suc de lămâie

¼ l. apă

6 cuburi de gheaţă

Mod de preparare

Căţeii de usturoi se curăță, se spală, se taie în felii şi se lasă să stea 10-15 minute. Roşiile se spală şi se taie în felii subţiri.

În continuare, se adaugă în blender căţeii de usturoi, roşiile, sucul de lămâie proaspăt stors şi apa. Se omogenizează totul, după care se adaugă şi cuburile de gheaţă. Totul se amestecă foarte bine, până la obţinerea unui preparat omogen.

Bautura cu rosii, usturoi si lamaie elimina excesul de grasime corporala

Mod de administrare

Această băutură se consumă dimineaţa, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul-dejun, de 3 ori pe săptămână.

  • Roşiile reduc acumularea de lipide în sânge, curăță organismul şi nu permite grăsimii să se depună.
  • Usturoiul reduce apetitul alimentar prin creşterea senzitivităţii creierului la leptină – hormonul care reglează metabolismul şi apetitul. Stimulează producţia de norepinefrină, un neurotransmiţător care are rolul de a intensifica metabolismul, favorizând ‘’arderea’’ în mod eficient a depozitelor de grăsime’’.
  • Conţinutul bogat al sucului de lămâie în vitamina C ajută organismul să lupte împotriva grăsimilor. Ajută  la eliminarea celulitei prin intensificarea arderilor lipidice şi creşterea tonusului vascular.
  • Băuturile cu gheaţă hidratează organismul, stimulează metabolismul  şi sunt excelente pentru topirea stratului adipos de pe abdomen.

Sfaturi:

♣ Se recomandă exerciţiile fizice, ca de altfel, o dietă bogată în cereale, fructe şi legume.

♣ Se reduce considerabil sau se elimină din alimentaţie zahărul.

♣ Se consumă ceai verde, zilnic: o ceaşcă de ceai abundă ȋn catechine – antioxidanţi care diminuează din ţesutul adipos;  în plus, teina îşi aduce şi ea aportul la accelerarea ratei metabolice.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>