Salata de VARZĂ induce sinuciderea celulelor maligne – 5 forme de CANCER care răspund la acest remediu

A fost demonstrat faptul că populaţiile la care varza este un remediu tradiţional (consumată în cantităţi mari), se bucură de o imunitate neobişnuită, la numeroase forme ale bolii canceroase.

Oamenii de ştiinţă au descoperit în frunzele verzei substanţe cu proprietăţi antitumorale, antioxidante şi antiinflamatoare excepţionale.

Una dintre cele mai puternice reţete anticancerigene care folosesc acest remediu este salata, preparată şi administrată astfel:

Salată de varză – Reţetă

Varza (albă sau roşie) se spală şi se curăță de frunzele stricate sau îmbătrânite şi se taie mărunt cu un cuţit cu lama de inox.

Imediat după tăiere, varza se amestecă cu sare, cu puţin cimbru, ulei presat la rece, cu oţet sau lămâie după gust.

Se consumă cât mai proaspătă, câte 300 de grame pe zi, timp de cel puţin o lună, pe perioadă nelimitată.

Previne şi tratează cancerul

Cercetările au arătat că principiile active din frunzele de varză induc celulelor maligne apoptoza, cunoscută ca un program de autodistrugere, folosit de organism pentru eliminarea celulelor îmbătrânite.

Aceleaşi principii active reglează acţiunea hormonilor steroidieni în organism – implicată în apariţia a numeroase forme de cancer – reglând ritmul de diviziune celulară şi inducând o creştere a producţiei enzimelor responsabile de inactivarea şi de eliminarea celulelor maligne.

Până în prezent, formele de cancer care răspund la acest remediu sunt:

1. Cancerul vezicii urinare

În urma studiilor realizate de medicii australieni, efectuate pe 697 de bolnavi de cancer al vezicii urinare, în paralel cu cazurile a 708 de persoane sănătoase, din aceeaşi grupă de vârstă şi de aceeaşi rasă, s-a ajuns la concluzia că persoanele care consumă varză crudă de mai multe ori pe săptămână, precum şi alte legume înrudite (varză roşie, broccoli), incidenţa cancerului vezicii urinare scade cu 29%.

2. Cancerul de prostată

Cercetătorii informează că persoanele care consumă legume în stare crudă pot preveni cancerul de prostată cu 35%.

Pe de altă parte, cei care consumă îndeosebi varză crudă şi legume înrudite – varză roşie, broccoli, la cel puţin o treime din mese, riscul de a dezolta cancer la prostată scade cu 44%.

salata de varza.

Salata de varza, remediu contra cancerului

3. Cancerul la sân

S-a ajuns la concluzia că femeile care consumă varză crudă sau varză murată se bucură de o imunitate crescută în ceea ce priveşte cancerul la sân.

Consumată regulat, chiar de la vârste fragede (12 – 13 ani, cel puţin o dată la 2 – 3 zile), varza crudă scade semnificativ riscul dezvoltării unei astfel de forme de cancer.

4. Cancerul de colon şi de rect

Potrivit raportului final al unui studiu realizat în Olanda, în care au fost obţinute informaţii privind vulnerabilitatea faţă de cancerul de intestin, în raport cu obiceiurile alimentare, de la 100.000 de persoane, pe o perioadă de 6 ani, varza scade considerabil incidenţa cancerului de colon şi de rect.

Mai exact, persoanele care consumă zilnic varză, varză roşie, conopidă şi broccoli pot reduce incidenţa cancerului de colon şi de rect cu 49%, ceea ce înseamnă că sunt de 2 ori mai protejate de o astfel de afecţiune.

5. Cancerul pulmonar

În urma unui studiu efectuat pe 2.141 de cazuri de cancer pulmonar, a fost dovedit că varza crudă, precum şi legume înrudite cu ea, scad riscul de apariţie al cancerului pulmonar cu 37%.

Mai mult, în urma studiilor similare, făcute în China, s-a arătat că şi foştii fumători sau fumătorii pot beneficia de aceleaşi efecte pozitive extraordinare ale consumului de varză crudă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *