Rețete de slăbit

Salata de GUTUI cu MERE reglează greutatea corporală

Salata de gutui cu mere ajută la eliminarea kilogramelor nedorite, fără eforturi prea mari.

Această salată de fructe, foarte simplu de preparat, este o adevărată mătură pentru tubul digestiv, îndeosebi pentru intestinul gros.

Consumată în mod regulat, salata de gutui cu mere detoxifică colonul şi reglează greutatea corporală.

Salată de gutui cu mere – Reţetă

Se ia 1 gutuie de dimensiuni medii, se spală bine şi se dă prin răzătoare, cu tot cu coajă. Se amestecă bine cu aceeaşi cantitate de mere rase, cu tot cu coajă, după care se adaugă miere lichidă şi puţin suc de lămâie, proaspăt stors.

Salata se consumă cu 20-30 de minute înainte de masă, fiind nu doar un excelent aperitiv, ci şi o garanţie a unei bune digestii şi scăderii în greutate. Pentru efecte maxime, se ţine o cură de cel puţin 2 săptămâni.

Gutuile detoxifică şi reglează greutatea

Gutuia conţine fibre alimentare solubile şi insolubile care absorb toxinele din colon şi de pe pereţii colonului, accelerând procesul de eliminare şi regularizându-l. Pentru că necesită un timp îndelungat pentru a fi digerată, gutuia are un puternic efect de inhibare a apetitului alimentar, dând senzaţia de stomac plin multă vreme. Prin urmare, ea acţionează ca un balon gastric care ne împiedică să mâncăm prea mult şi să prindem proporţii.

Gutuile si merele regleaza greutatea

Merele stimulează digestia şi activează procesul de slăbire

Merele proaspete, mâncate cu coajă cu tot, stimulează digestia şi au un efect uşor laxativ. Sunt un aliat de nădejde în curele de slăbire, acest efect fiind  pus pe seama pectinelor, fibre care „taie“ foamea. În plus, are puţine calorii (între 60 şi 80, în funcţie de mărime).

În plus, aceste fructe sunt considerate alimente cu calorii negative – organismul consumă mai multe calorii pentru metabolizarea unui măr decât caloriile conţinute de acesta. În compoziţia merelor se mai găsesc  substanţe cu rol activator şi accelerator al proceselor de slăbire.

Mierea stimulează arderea grăsimilor

Aminoacizii, vitaminele, mineralele şi antioxidanţii din miere  favorizează arderea grăsimilor, stimulând metabolismul. Folosită pe post de îndulcitor natural, mierea contribuie în mod sănătos la pierderea în greutate.

Sucul de lămâie elimină apa în exces şi arde grăsimile

Sucul de lămâie are un efect uşor diuretic, ajutând la eliminarea toxinelor şi a apei în exces din organism. Totodată, are efect termogenic, susţine arderea grăsimilor datorită polifenolilor din compoziţia sa şi stimulează metabolismul.

Contraindicaţii

Salata nu se consumă în caz de gastrită, colită de fermentaţie, sindrom al colonului iritabil, diaree cronică.

loading...
Loading...

4 Comments

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>