Rezultatele Spectaculoase ale Curei cu Apă de Izvor – Efecte Miraculoase Încă Din Prima Zi!

Se spune că organismul uman este ‘’programat să se înţeleagă cel mai bine cu apa din inima naturii’’, cea mai bună băutură fiind apa de izvor, utilizată din cele mai vechi timpuri, ca leac universal.

Pentru această cură, este recomandată apa de izvor în stare cât mai pură, o alternativă constând în filtrele şi otimizatoarele de apă potabilă, de cea mai bună calitate, sau în apa plată îmbuteliată.

Cu toate acestea, este bine de ştiut că apa plată ȋmbuteliată, păstrată pentru o perioadă lungă de timp în recipiente de plastic, preia din elementele dăunătoare ale acestora (recipientelor).

Cura cu apă de izvor

Cu minimum o seară înainte de începerea curei, consumul băuturilor carbogazoase sau băuturilor alcoolice este strict interzis. Totodată, este foarte important ca în timpul curei, alimentaţia să fie lacto – vegetariană, mai puţin sărată, o altă regulă constând în abţinerea de la mâncare după ora 19:00.

Atenţie! Apa de izvor folosită în cură trebuie să provină din surse nepoluate, să nu fie mai veche de 5 zile, maximum 7 – dacă este părată la frigider, în recipient închise – şi să fie colectată în sticle foarte curate (se poate păstra şi ȋn vase de argint).

Imediat după trezire, în fiecare dimineaţă, se beau 1 – 1,5 litri de apă de izvor, în stare cât mai pură, la temperatura camerei.

Apa se poate bea într-un interval de 5 – 10 minute, maximum 15. Este important ca timp de o oră după administrarea apei, să nu se consume nimic.

În funcţie de scopul urmărit, după cum vom relata în următoarele rânduri, cura cu apă de izvor poate dura o zi sau până la peste 3 luni de zile. Cu toate acestea, este indicat ca această cură să fie urmată pe o durată de minimum 10 zile.

Notă: dacă nu puteţi bea cei 1 – 1,5 litri de apă, puteţi începe cu 1 pahar băut dimineaţa, pe stomacul gol, urmând ca pe parcursul zilei, să beţi câte un pahar din oră în oră, până când veţi ajunge la cantitatea de 1,5 litri. După fiecare pahar de apă, faceţi o pauză de o oră până la următoarea masă.

apa de izvor pura

Apa de Izvor Elimina Toxinele si Purifica Organismul

În ce situaţii este indicată cura cu apă

De regulă, apa de izvor poate fi consumată oricând, neexistând recomandări pentru o situaţie anume. Apa elimina toxinele, purifică organismul şi revitalizează activitatea fiecărui organ.

Efectele benefice ale curei cu apă de izvor

Cura cu apă de izvor, urmată minimum 10 zile, acţionează benefic asupra digestiei, eliminând constipaţiile şi iritatiile colonului.

De asemenea, scade incidenţa bolilor reno – urinare, alergiilor, gutei, reumatismului şi afecţiunilor vasculare.

În caz de gastrită, duodenită şi arsuri, durerile specifice trebuie tratate cu un aport suplimentar de apă, durerile dispetice fiind semnul deshidratării. Ulcerul se poate vindeca de la sine, dacă, în acest caz, durerea dispare după administrarea apei (împreună cu o alimentaţie adecvată).

Cu o cantitate suplimentară de apă pot fi tratate şi colicile intestinale, resimţite în partea din stânga jos a abdomenului, asociate constipaţiei.

Ce vindecă apa de izvor pură

Efectele foarte puternice de purificare şi de vindecare sunt de-a dreptul spectaculoase, rezultatele miraculoase fiind obţinute în numeroase cazuri, încă din antichitate.

Astfel, după doar o zi de cură cu apă de izvor, durerile de cap şi constipaţia se vindecă, iar tusea este diminuată semnificativ.

După doar 2 zile de cură cu apă de izvor, este favorizată vindecarea durerilor de stomac, hiperacidităţii, gastritei şi ulcerului.

După o săptămână de tratament cu apă pură de izvor bolile uro – genitale şi reumatismul  se ameliorează până la dispariţie.

Rezultate spectaculoase s-au înregistrat în cura cu apă de izvor pură urmată pe o durată de minimum o lună de zile, aici, efectele puternice de vindecare constând în vindecarea hipertensiunii, precum şi în ameliorarea considerabilă a diabetului şi cancerului în faze incipiente.

Trei luni de cură cu apă de izvor face adevărate miracole pentru sănătate, tuberculoza pulmonară (TBC – ul) şi chiar paralizia fiind vindecate.

Contraindicaţii

Cura cu apă de izvor este contraindicată în caz de insuficienţă renală, cardiacă, hipertensiune arterială (se cere sfatul medicului), glaucom, chisturi ovariene de dimensiuni crescute, fibroame uterine mari, tumori cerebrale, bronşiectazii, maladia Crohn, rectocolite ulcero hemoragice, apendicită acută, adenom de prostată, dizenterie, holeră, vezică hipertonă, ruptură sau rupturi de perineu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *