Cafeaua de Dimineaţă – Licoare ”Magică” Pentru Detoxifierea Ficatului

Vital pentru buna funcționare a metabolismului, sistemului digestiv și imunitar, ficatul are nevoie de o atenție și îngrijire specială, îndeosebi, în prezent, când stilul de viață dezordonat își lasă puternic amprenta asupra organului. Și cum primăvara este momentul perfect pentru a da startul unei cure de detoxifiere, iată câteva secrete prin care puteți ajuta organismul

Supa crema cu portocale

Supa cremă de morcovi cu portocale este o combinaţie dulce-acrişoară, perfect compatibilă cromatic şi întru totul complementară, ce se bucură de o suprinzătoare popularitate în Scoţia, iar unele surse o creditează ca fiind chiar tradiţional scoţiană. Oricum ar fi, cu textura sa fină şi gustul său dulce acrişor cu arome de citrice, supa cremă de morcovi

Supa crema de napi si morcovi

Nu se poate sa fie toamna si aroma acestei supe cremoase sa lipseasca din meniul acestor zile minunate. Ingrediente: 700g napi 350g morcovi 2 cepe albe –  mai mari chimen sare piper 1.5 l supa de legume Se curata napii, morcovii si ceapa de coaja si se toaca totul grosier. Se caleste ceapa, apoi se

Mere si cartofi gratinati cu branza

Cartofii gratinati cu branzica si smantana sunt un deliciu pentru intreaga familie! Ingrediente: 1 cana de lapte 2 catei de usturoi zdrobiti 1 kg cartofi decojiti si tăiati în felii subțiri 2 mere golden mari, decojite si tăiate în felii subțiri  60g gorgonzola maruntita 1/2 ceasca branza cheddar rasa 1/2 cană cu nuci fărâmițate Incalziti

REJUVELEAC – un leac pentru reîntinerire

Rejuvelac-ul  (RE-JUVE-LEAC – adica un fel de leac pentru reintinerire), este o bautura fermentata care are rol important in procesul de digestie. Are un gust placut (parere personala), usor acidulat, putin acrisor, cu o aroma asemanatoare borsului (o aroma mai slaba decat a borsului. Spun  asta pentru ca mama imi face mereu bors si sunt familiarizata