Rețete de slăbit

Reţetă puternică pentru activarea METABOLISMULUI şi arderea rapidă a grăsimilor

Pentru o siluetă de vis putem folosi în avantajul nostru, în lupta cu kilogramele excedentare, anumite procese fiziologice proprii organismului, cum ar fi metabolismul.

Pentru a scăpa de depozitele de grăsime cât mai rapid, metabolismul are nevoie de un impuls. Anumite alimente grăbesc arderile, accelerează metabolismul, susţin digestia şi favorizează slăbirea.

O reţetă eficientă care grăbeşte arderile şi care susţine metabolismul  este cea pe bază de lactate şi condimente.

Reţetă pentru grăbirea arderilor

Băutura cu piper roşu, nucşoară şi turmeric activează metabolismul –  kilogramele se depun când metabolismul nu mai poate arde grăsimile.

‘’În funcţie de intensitatea cu care funcţionează metabolismul se ard calorii mai multe sau mai puţine. El hotărăşte dacă orice bucăţică de ciocolată, spre exemplu, merge imediat să se lipească pe şolduri sau nu’’, declară nutriţionistul britanic Tony Howell, de la Universitatea din Manchester.

Ingrediente

  • 2 linguri de apă minerală plată
  • un sfert de linguriţă de piper roşu
  • un praf de pulbere de nucşoară
  • un praf de pulbere de turmeric
  • 250 ml. chefir sau iaurt

Mod de preparare, administrare

Se diluează în apă minerală piperul roşu, nucşoara şi turmericul. Compoziţia se amestecă apoi cu chefirul sau iaurtul. Se consumă cu o oră înainte de culcare, cel puţin 2 săptămâni.

Bautura pe baza de lactate si condimente activeaza metabolismul

Piperul roşu

Piperul roşu stimulează arderile la nivelul depozitelor adipoase şi activează metabolismul. Stimulează secreţiile gastrice şi face mai uşoară şi mai rapidă digestia alimentelor.

Capsaicina pe care o conţine activează sistemul nervos simpatic, care este asociat cu termogeneza; aceasta este cea care accelerează oxidarea grăsimilor de către organism (procesul prin care organismul topeşte excesul de grăsime şi îl transformă în energie).

Nucşoara

Este un condiment bogat în fibre care ajută digestia. Aceasta stimulează secreţia de sucuri gastrice ce uşurează procesul digestiv, prevenind constipaţia (o problemă în slăbire).

Turmericul

Are un efect benefic asupra ficatului, stimulând curgerea bilei, care este responsabilă de descompunerea grăsimilor.

Totodată, turmericul poate reduce şi rezistenţa insulinei şi leptinei (o proteină cu rol în reglarea greutăţii corporale), ambele responsabile de depozitele de grăsime.

Iaurtul

Conţine enzime vii, importante pentru o echilibrare a greutăţii corporale. Organismul reacţionează instantaneu la alimentele bogate în enzime, ceea ce duce la o slăbire rapidă.

Iaurtul conţine calciu, fosforul şi magneziu, care, împreună, ard grăsimile şi grăbesc slăbirea.

loading...
Loading...