Reţetă cu Ouă, Lămâie, Aloe şi Usturoi Pentru Tratarea Tuberculozei

Larg răspândită în întreaga lume, tuberculoza (TBC) este o boală infecto – contagioasă, cauzată de bacteria Mycobacterium tuberculosis şi afectează, de regulă, plămânii, însă şi alte părţi ale organismului, precum creierul sau sistemul osos.

Tuberculoza poate fi contractată la orice vârstă şi se transmite prin aerul inspirat. Este o boală de lungă durată şi poate fi ȋnvinsă cu un tratament complex şi practicat conştiincos.

Reţetă cu lămâi, ouă, aloe, usturoi şi miere

Ingrediente

5 lămâi mari, 10 ouă de casă crude, 300 gr. frunze de aloe tocate, 500 gr. miere de albine, coniac de foarte bună calitate, 300 gr. usturoi zdrobit

Mod de preparare

Se ia un borcan curat de 3 litri şi se înveleşte în hârtie sau pânză de culoare neagră. Lămâile şi ouăle de casă se spală cu apă foarte fierbinte.

În continuare, lămâile se curăță de seminţe şi se dau prin maşina de tocat carne sau robotul de bucătărie. Un sfert din masa obţinută se pune pe fundul borcanului, deasupra aşezându-se ouăle şi turnându-se peste ele pulpa rămasă de la lămâie, amestecată cu 300 gr. frunze de aloe tocate şi 500 gr. miere de albine.

Deasupra ingredientelor se toarnă un coniac de foarte bună calitate (de 5 stele), astfel încât conţinutul din borcan să fie acoperit de 2 degete. Se închide cu capac şi se lasă într-un loc întunecos şi răcoros (nu la frigider) vreme de 9 zile.

După această perioadă, borcanul se va deschide, iar pe gura lui se vor lega bine două straturi de tifon, pentru a se strecura lichidul.

Lămâile şi ouăle rămase se mixează şi se adaugă peste lichid, amestecând bine. La întreaga compoziţie se va adăuga, în continuare, usturoiul zdrobit. Se lasă totul la macerat timp de 24 de ore, după care se administrează.

lamai si oua

Reteta Pentru Tratarea Tuberculozei

Mod de administrare

În prima zi se va administra câte o linguriţă de preparat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă; în a doua zi câte o lingură, de 3 ori pe zi; din ziua a treia se va administra câte un păhărel de 25 ml.

Pacientul va trebui să consume 2 – 3 borcane fără pauză.

O altă variantă a acestei reţete, mai simplă, constă în următorul tratament:

Reţetă cu pulbere din coji de ou şi suc de lămâie

Ingrediente

O linguriţă de pulbere din coji de ou de găină sau de prepeliţă

Suc proaspăt stors din 3 lămâi mari

Mod de preparare

Pulberea din coji de ouă se amestecă su sucul de lămâie proaspăt stors. Se pun într-un borcan de sticlă, care se va închide ermetic şi va ţinut în frigider timp de 3 zile.

Mod de administrare

Se bea câte o linguriţă din acest amestec, de 2 ori pe zi, între mese, pe o perioadă de 6 luni.

Un factor important în vindecarea tuberculozei constă în schimbarea mentalităţii. De asemenea, la baza unui tratament conştiincios se află o alimentaţie sănătoasă, metode de creştere a imunităţii, exerciţii de respiraţie, fitoterapie şi reflexoterapie.

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *