Medicină naturistă

Remediul unui vindecător rus elimină DURERILE ARTICULARE şi îmbunătăţeşte mobilitatea

Durerile articulare sunt supărătoare indiferent de vârstă, inducând o stare de disconfort.

De asemenea, durerile articulare pot fi însoţite de sensibilitate exagerată la atingere, edem şi inflamaţie, roşeaţă şi temperatură cutanată crescută la nivel locoregional, de limitarea mişcărilor articulare, cu restricţionarea mobilităţii.

Reţeta celebrului vindecător de origine rusă, Gennady Petrovich Malakhov, este foarte apreciată, deoarece alină şi elimină durerea prezentă la nivelul articulaţiilor şi care are rolul de a îmbunătăţi mobilitatea acestora.

Reţeta împotriva durerilor articulare

Infecţiile, afecţiunile inflamatorii acute sau cu evoluţie cronică, reumatismul degenerativ, traumatismele, mişcările repetitive sau stresul cauzat de utilizarea excesivă, prin presiuni, tracțiuni, torsiuni articulare, supraponderalitatea  – toate sunt cauze care duc la manifestarea durerilor articulare.

Pentru ameliorarea durerilor şi îmbunătăţirea mobilităţii articulaţiilor, se aplică următorul remediu în fiecare seară, înainte de culcare:

Ingrediente

  • Miere
  • Făină
  • Oţet de mere organic
  • Alcool de 80 de grade

Durerile articulare se amelioreaza cu un amestec din faina, miere si otet de mere

Cum se procedează

  • Se amestecă cantităţi egale de miere, făină, oţet de mere şi alcool de 80 de grade. Din aceste ingrediente se prepară un aluat. Dacă este necesar, în aluat mai poate fi adăugată o cantitate mică de făină şi se amestecă bine, pentru a-i oferi aluatului o consistență optimă;
  • Aluatul se frământă foarte bine, după care se întinde în formă de turtă şi se aplică pe articulaţia dureroasă. Se acoperă cu o folie alimentară, iar deasupra se leagă un prosop de bumbac sau un fular, pentru o mai bună fixare;
  • Remediul se aplică seara, înainte de culcare, şi se lasă să acţionează întreaga noapte. Dimineaţa, aluatul se aruncă, deoarece poate fi utlizat o singură dată.

Despre Gennady Petrovich Malakhov

Gennady Petrovich Malakhov este un cunoscut şi apreciat  scriitor de origine rusă, ca de altfel, autor al multor cărţi în paginile cărora pot fi întâlnite unele dintre cele mai eficiente leacuri ale medicinei tradiţionale.

Scriitorul a publicat nu mai puţin de 60 de cărţi, vândute în peste treizeci de milioane de exemplare şi care au fost traduse în mai multe limbi străine.

Multe dintre tratamentele recomandate în cărţile sale le aplică şi asupra propriului corp.  Despre remediul cu miere, făină, oţet de mere şi alcool, Gennady Petrovich Malakhov susţine că, aplicat în mod frecvent, ameliorează eficient durerea şi îmbunătăţeşte mobilitatea articulaţiilor.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>