Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Prof. Dr. Vlad Ciurea: „Există un punct al lui Dumnezeu în creier. În genomul uman este implementat Tatăl Nostru”

Profesorul Doctor Vlad Ciurea a declarat, că în creierul uman există un punct al lui Dumnezeu, dovedit de știință.

A fost verificat. Există un punct al Lui Dumnezeu în partea interioară a creierului frontal. Ulterior au început tot felul și tot felul de alte studii. Cu cât știința a evoluat mai mult, cu atât s-au descoperit mai multe elemente de credință în interiorul creierului, a spus medicul.

Totodată, acesta a precizat că evoluția științei a permis descoperirea mai multor aspecte ce țin de credință.

Știința a început să împingă credința înainte. În genomul uman este implementat Tatăl Nostru, ca rugăciune, care duce creierul românilor înainte. Un alt savant spunea că Tatăl Nostru deschide funcționalitatea glandelor. Pe timpul rostirii rugăciunii, toate glandele endocrine se desfac și pornesc organismul. De la locomotivă se transmit toate comenzile“, a spus doctorul Vlad Ciurea.

Prof. dr. Vlad Ciurea, despre puterea rugăciunii asupra creierului

Sunt niște centre care se activează. S-au făcut experimente umane pe persoane care sunt foarte religioase, se deschid niște centri, s-au deschis ca și centri de religie.

S-au făcut experimente pe oameni în biserici și s-a constatat o activare formidabilă a creierului, o deschidere pe unele zone din creier. Cele mai receptive persoane sunt măicuțele, probabil sunt cele mai credincioase.

Deci există și dovada palpabilă a credinței. Energia colectivă și atunci când se roagă cineva pentru noi, adunarea minților, ajută. Ați văzut când se așează preoții la masă și spun rugăciunea„ a mai spus Vlad Ciurea.

Există centri din creier conectați la Divinitate, la credință, care se pun în mai ales în partea anterioară a frunții, când are loc rugăciunea. În afară de sistemul nervos, şi glandele endocrine sunt legate de activitatea de credinţă.

S-a descoperit că în cortex, o porțiune din creier care este deasupra şi în zona mai ales stângă parietală, se află „centrul credinței în Dumnezeu”. S-a discutat şi pe baza unei aparaturi de tip RMN funcţional şi EEG-uri repetate, constatându-se că există un punct al lui Dumnezeu” (God Spot) în creierul uman

Efectele miraculoase ale neuroteologiei

Sunt multe cazuri de pacienți care s-au vindecat, am spune miraculos, după ce au început să creadă în Dumnezeu. Ca să reușești la un pacient căruia îi atingi creierul ca să îl operezi, după care el să plece acasă pe propriile picioare, în condiții bune, este o minune, iar astfel de minuni se întâmplă în toate spitalele, spune neurochirurgul.

Medicii își fac cruce înainte să înceapă o operație; oricât de simplă ar fi, poate interveni ceva neprevăzut și să ne ajute Cel de sus. Știința și credința sunt total împreună, sub­liniază profesorul Vlad Ciurea, evocând cazuri de pacienți aflați în situații-limită pe care, în cele din urmă, le-au depășit.

Sunt oameni care și-au revenit pentru că organismul lor a învins, pentru că au fost ajutați de doctori și de tehnologia medicală, sigur că sunt expli­cații medicale, dar este vorba și despre altceva.

Minuni există peste tot, trebuie doar să credem și să fim convinși de puterea rugăciunii pe care o rostim, mai spune reputatul medic, notând că puterea rugăciunii este cu atât mai mare, cu cât mai mulți oameni se roagă pentru cineva. Legat de neuroteologie, există studii care au deslușit ce transformări se petrec în creier atunci când ne rugăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *