Rețete de slăbit, Tratamente naturiste

POŢIUNE dintr-un singur ingredient care arde surplusul de GRĂSIMI şi vindecă tot organismul

Slăbirea sănătoasă este calea cea mai uşoară de a pierde în greutate.

Modul recomandat de pierdere în greutate este încet şi stabil. O astfel de regulă ne ajută să slăbim controlat şi să menţinem kilogramele dorite, evitând efectul yo-yo.

Controlul greutăţii trebuie să fie o atitudine permanentă de-a lungul vieţii noastre.

Dacă sunteţi în căutarea unui nou plan de pierdere în greutate, mai eficient şi mai sănătos, puteţi apela cu încredere la următoarea poţiune, un remediu naturist blând, însă, totodată, extrem de puternic şi eficient.

Poţiune din tescovină

Tescovina, amestecul de coji şi seminţe rezultat în urma stoarcerii strugurilor, conţine cantităţi foarte mari cantităţi de resveratrol – cel mai puternic antioxidant natural, recomandat în numeroase boli.

Tescovina uscată, care poate fi găsită şi în magazinele cu profil naturist, este un preţios remediu pentru sănătate, implicit, un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele în plus.

Cum se prepară

În 250 ml. apă se pun 2 linguri (aproximativ 30 gr.) de tescovină uscată.  Amestecul se pune pe foc mic şi se lasă să fiarbă timp de 15 minute, completându-se treptat apa care se evaporă. Se lasă să se răcească, se strecoară şi se păstrează la frigider pe o perioadă de maximum 2 săptămâni.

Tescovina intensifica arderea surplusului de grasimi

Mod de administrare

Poţiunea din tescovină astfel preparată este un aliat de nădejde în lupta cu obezitatea, întrucât principiile active din coaja strugurilor intensifică arderea surplusului de grăsimi.

Doza recomandată este de 30-40 picături pe zi (este un preparat concentrat), în cură de 3 săptămâni.

Alte beneficii ale poţiunii din tescovină

Pe lângă pierderea kilogramelor în plus, poţiunea are beneficii importante pentru sănătate:

  • îndepărtează alergiile, indiferent de natura lor;
  • reprezintă o excelentă metodă de purificare blândă a organismului;
  • elimină toxinele acumulate prin stres, poluare, alimente nesănătoase şi viaţă sedentară;
  • prin procedeul de detoxifiere se aduce şi o regenerare globală a ţesuturilor, sprijinind sistemul imunitar să facă faţă sezonului rece;
  • este ideală în perioadele de convalescenţă, mai ales după bolile infecţioase.

Important de menţionat este şi faptul că eliminarea masivă a toxinelor din corp favorizează menţinerea greutăţii în limitele pe care le dorim.

Totodată, tescovina uscată este recomandată şi bolnavilor de diabet, deoarece zahărul conţinut de struguri a trecut în must. Alături de celelalte principii active, resveratrolul îmbunătăţeşte considerabil asimilarea insulinei şi reprezintă un bun adjuvant în tratament.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>