Planta TREI-FRAŢI-PĂTAŢI atacă selectiv doar celulele maligne şi este un remediu foarte puternic în CANCER (Studii, cure)

Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) se numără printre detoxifiantele cele mai puternice din flora medicinală mondială.

În prezent, planta este considerată un medicament natural redutabil, care poate salva vieţi.

Se mai numeşte şi panseluţă sălbatică. În scop terapeutic, se foloseşte doar partea aeriană – tulpină, cu frunze şi flori.

Pulberea de trei-fraţi-pătaţi

Din plantă uscată, mărunţită bine cu o râşniţă electrică şi cernută prin sită, se obţine pulberea. Acest remediu puternic se administrează pe stomacul gol. Înainte de a înghiţi pulberea cu puţină apă, ea se ţine timp de câteva minute sub limbă.

Adjuvant în cancerul pulmonar

În medicina tradiţională chineză, două plante ce aparţin aceleiaşi familii: Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) şi Vioreaua asiatică (Viola yedoensis) sunt folosite cu un succes extraordinar pentru tratarea cancerului pulmonar şi a bolii canceroase, în general.

Studiu China:

În urma studiilor făcute la  “Laboratorul de Stat pentru Fitochimie”, din Yunnan, China, atât planta Trei-fraţi-pătaţi, cât şi Vioreaua asiatică, conţin substanţe extrem de puternice, cu acţiune citostatică: ciclotidele.

Trei-frati-patati contine substante cu actiune citostatica

Mai mult decât atât, efectul ciclotidelor extrase din plantele din această familie este atât de puternic, încât foarte mulţi specialişti susţin că următoarea generaţie de citostatice va fi fabricată pe baza acestor substanţe.

Administrarea plantei în boala canceroasă

Împotriva cancerului pulmonar, se administrează câte 6 linguriţe pe zi de pulbere de Trei-fraţi-pătaţi, în cure de 3 luni, urmate de 3-4 săptămâni de pauză.

Specialiştii susţin că acelaşi tratament s-a dovedit a fi eficient şi în tratarea cancerului gastric, ca de altfel, a cancerului intestinal.

Administrarea plantei în cancer la sân

Un alt studiu al medicilor de la un institut de cercetări din Uppsala, Suedia, confirmă faptul că ciclotidele (mici proteine) din iarba de Trei-fraţi-pătaţi s-au dovedit a fi un inamic foarte puternic al tumorilor maligne.

Cercetările au arătat că aceste principii active atacă selectiv doar celulele maligne, distrugându-le.

  • Ca adjuvant în tratarea cancerului la sân, se administrează câte 6 linguriţe pe zi de pulbere de Trei-fraţi-pătaţi,  timp de 30 de zile, după care se fac 7 zile de pauză, iar apoi tratamentul se reia.

Precauţii

Chiar dacă este o plantă puternică, Trei-fraţi-pătaţi este aproape lipsită de reacţii adverse. Singurele probleme care ar putea apărea sunt legate de supradozare, caz în care se pot produce vărsături, diaree, stări de greaţă şi inapetenţă, iar mai rar, iritaţii la nivelul pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *