Metode comode cu MIERE pentru slăbit – vă ajută să ardeţi caloriile fără efort, iar celulita se estompează

Compuşii din mierea de albine lucrează împreună pentru a stimula metabolismul lipidelor şi al colesterolului, ajutând la prevenirea obezităţii.

Consumată în cantităţi mici, mierea este de mare ajutor în curele de slăbire.

Pe lângă multe alte beneficii aduse sănătăţii, mierea accelerează arderile metabolice, iar alături de alte ingrediente, poate face minuni pentru siluetă.

Pentru topirea kilogramelor în plus şi eliminarea celulitei, este foarte important ca mierea să fie din surse de încredere, neprelucrată termic sau chimic.

Mierea ajută digestia

Mierea are în compoziţia sa o enzimă specială, care o descompune în fructoză şi glucoză – două tipuri de zahăr natural – pentru a fi mai uşor asimilată de organism. Prin urmare, ea nu necesită folosirea nutrienţilor din organism la digestie.

Un alt motiv pentru care mierea este recomandată în dietele de slăbit constă în faptul că în a sa compoziţie se regăsesc 22 de aminoacizi şi minerale esenţiale necesare pentru controlul greutăţii. Aceste minerale combat obezitatea şi îmbunătăţesc procesul de digestie – ţinând cont de faptul că o digestie îngreunată poate duce la kilograme în exces.

Ne ajută să slăbim în somn

Nu doar dimineaţa este momentul favorabil pentru a ne îndulci cu puţină miere, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Administrată seara, sau prin înlocuirea cinei cu 1-2 linguri de miere, consumată ca atare, cu un ceai sau pahar de apă, ne putem stimula procesele de metabolizare a grăsimilor de la nivelul ficatului şi ne vom asigura un somn de calitate.

Un somn odihnitor ajută organismul să se refacă, pentru a folosi resursele energetice corect şi pentru a combate stresul care ne îngraşă.

De altfel, a fost dovedit faptul că stresul determină eliberarea în organism a doi hormoni – cortizolul şi leptina – ei ne pregătesc pentru supravieţuire, prin stocarea unor rezerve de combustibil sub formă de grăsime.

usturoi-cu-miere

Miere cu usturoi si otet de mere – remediu pentru pierderea kilogramelor in plus

Miere cu usturoi şi oţet de mere

Amestecaţi 16 căţei de usturoi curăţaţi şi tocaţi mărunt cu 1 litru de oţet de mere organic (preparat în casă sau cumpărat de la magazinele cu profil naturist) şi 500 gr. miere. Adăugaţi amestecatul într-un borcan de sticlă, închideţi ermetic, şi lăsaţi-l la macerat timp de 3 zile.

♣ Din acest preparat luaţi 1 lingură dimineaţa şi 1 lingură seara, înainte de mese, timp de 1 lună.

Miere cu portocală, grapefruit şi lămâie

Amestecaţi sucul unui grapefruit cu sucul unei portocale şi al unei jumătăţi de lămâie. Adăugaţi 1  linguriţă de miere şi amestecați bine.

♣ Consumaţi un astfel de preparat proaspăt, dimineaţa şi după amiaza, înainte de mese,timp de 1 lună.

Ceai de lămâie cu miere

Tăiaţi o lămâie în două jumătăţi pe care le stoarceţi în cana din care veţi bea ceaiul. Tăiaţi în bucăţi mici fructul stors (cojile) şi lăsaţi-l să fiarbă timp de 15 minute, în 300 ml. apă, cu capac. Când s-a răcit, ceaiul se toarnă peste sucul de lămâie din cană şi se adaugă 1 lingură de miere.

♣ Ceaiul se administrează dimineaţa, pe stomacul gol, înainte de micul dejun, timp de 1 lună. După o pauză de 2 săptămâni, cura se poate relua.

Miere cu scorţişoară

Peste o linguriţă de scorţişoară mărunţită se toarnă o cană de apă clocotită. Se acoperă şi se lasă la infuzat timp de 30 de minute. Se strecoară şi se adaugă 1 lingură de miere.

♣ Se consumă în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, în cure de 2-3 săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *