MĂRUL – LUPULUI poate avea efect miraculos în tratamentului CANCERULUI. Rețetele fitoterapeutului TODOR RUSALIN (uz extern)

Todor Rusalin este un terapeut naturist, specializat în tratamentul cu mărul-lupului (Aristolochia Clematitis), o adevărată vedetă a fitoterapeuticii românești.

Mărul-lupului devine un medicament redutabil în vindecarea cancerului și a leucemiei, însă cu o condiție extrem de severă: să i se cunoască bine principiile active și dozele de administrare.

Mulți oameni disperați, cu cancere de diferitelocalizari, bolnavi de leucemie și SIDA, și-au găsit alinarea cu leacurile d-lui Todor Rusalin.

Tinctură de mărul-lupului

Mod de preparare

Frunze și tulpini uscate de mărul lupului se macină cu râșnița de cafea, până se obține o pulbere.

Se pun 20 de linguri de pulbere proaspăt măcinată într-un litru de alcool de 50! (o jumătate de litru de alcool alimentar îndoit cu apă) sau într-un litru de rachiu natural.

Se lasă la macerat timp de 12-14 zile, agitându-se zilnic vasul de macerare. În final, se stoarce, se filtrează și se toarnă în sticluțe mici, închise la culoare.

Utilizare

Tinctura se folosește pentru spălarea și curățarea locului afectat înainte de aplicarea extractului fluid în cancerul de piele, contra infecțiilor pielii cu ciuperci, bacterii, viruși.

Compresele cu această tinctură sunt recomandate contra cicatricelor inestetice, în ulcus cruris, infecții și abcese situate în profunzime.

Cu 2 lingurițe de tinctură diluate cu un sfert de apă se face gargară în cancerul laringian (cu atenție însă, pentru a nu fi înghițit).

Extract concentrat de mărul lupului

Mod de preparare

Se pun, într-un vas, 20 linguri de pulbere de mărul lupului. Se toarnă apoi alcool de 75 grade (trei părți alcool alimentar de 96 grade și o parte apă), atât cât să cuprindă pulberea și să rămână o peliculă de alcool de 1 cm deasupra.

Se lasă la macerat vreme de 14 zile, apoi se filtrează și se stoarce.

Câteva lingurițe din tinctura astfel obținută se pun într-o farfurie întinsă, curată și se lasă timp de 4-6 ore la evaporat, până când scade de 3 ori.

Se obține, astfel, o pastă închisă la culoare și care aderă pe piele. Nu se evaporă cantități mari de tinctură, pentru a avea pentru mai multe zile, întrucât extractul fără alcool se degradează rapid.

Utilizare

Extractul concentrat este cicatrizant, antitumoral și antiinfecțios cu adevărat miraculos. Acțiunea sa este și mai mult intensificată și potențată dacă i se adaugă câteva picături de tinctură de propolis.

Se aplică pe leziunile canceroase, pe tumori, pe rănile care nu se închid, pe plăgile post-operatorii care se vindecă greu, pe eczemele și iritațiile cu cauze necunoscute.

 

Cautari:
    Coaiele popii ceai |
loading...
Loading...

7 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>