Luaţi CĂRBUNE activ timp de 7 zile: scoate toată ‘’OTRAVA’’ din corp (experiment inedit)

Cărbunele medicinal, vegetal, un produs 100% natural, are o capacitate uimitoare de neutralizare a substanţelor dăunătoare din intestin.

Comprimatele, capsulele sau pulberea de cărbune medicinal sunt ieftine, accesibile şi diminuează foarte bine simptomele de intoxicare.

Cărbunele medicinal este un remediu ideal pentru detoxifierea de primăvară, când digestia şi circulaţia sângelui devin lente.

Curăţarea intestinelor cu cărbune medicinal

Foarte multe boli se dezvoltă în intestine. În urma consumului de hrană nesănătoasă şi administrarea medicamentelor puternice, sfincterele îşi pierd elasticitatea şi rămân deschise, ceea ce provoacă formarea de materii reziduale, toxice, iar substanţele hrănitoare se extrag mai greu.

Curăţarea regulată a intestinului subţire, cel puţin o dată la 6 luni, aduce beneficii mari sănătăţii. Răcelile frecvente, lipsa de concentrare, oboseala şi somnolenţa se vor diminua vizibil. La femei, cu 2 zile înainte de începerea menstruației se opreşte curăţirea şi se reia cu 2 zile după.

Detoxifierea cu cărbune medicinal

Carbunele activ neutralizeaza materiile reziduale, toxice, din intestin

Reguli de folosire a cărbunelui

 • Se iau pastile de cărbune medicinal activ de la farmacie. Pastilele se beau pisate.
 • În timp ce se iau pastilele, nu se administrează alte medicamente. Dacă, totuşi, sunt necesare alte medicamente, se administrează cu 3 ore după luarea cărbunelui.

Administrarea cărbunelui

Se ia zilnic, timp de 1 săptămână, înainte de masă, câte 1 lingură de cărbune amestecată cu miere sau cu apă. Purificarea va fi mult mai eficientă dacă înainte de culcare se bea 1 cană de ceai de păpădie. Cura de curăţire se face cel puţin o dată la 6 luni.

Intrarea triumfală a cărbunelui  în lumea ştiinţei

În 1913, respectabilul profesor Michel Bertrand  a realizat un experiment: chimistul a intrat în amfiteatrul facultăţii de chimie din Paris cu două recipiente în mână, amestecând arsenic (de 15 de ori doza letală!) cu cărbune medicinal activ.

Fără să clipească, profesorul a ingerat otrava, după care a început, tacticos, să ţină o prelegere despre proprietăţile absorbante ale cărbunelui. Savantul nu prezenta nici dureri abdominale, nici vomă, nici spasmele specifice otrăvirii. După 24 de ore de la experiment, Michel Bertrand nu doar că nu murise, însă  era la fel de volubil şi de bine dispus. Experimentul s-a terminat cu bine. Pulberea a scos din organismul savantului toată otrava.

24 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 5
 4. 8
 5. 9
 6. 11
 7. 13
 8. 14

  Carbune se ia intre 2 si 6 pe zii depinde de problema care o aveti ..de obicei se ia pe stomacul gol pt ca ajunge mai repede in intestin dar el isi face treaba oricum , este extrem de bun dar constipa ! Eu dau copiilor 1 pe zii daca ii doare stomacul sau ceva scaune moi ..eu cand am durere in stomac sau arsura in stomac sau diaree iau cate 2 chiar si 3 odata depinde cat de intensa este durerea ..oricum scrie in prospect tot ce trebuie sa stiti

 9. 15
 10. 18
 11. 19
 12. 20
 13. 23
 14. 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.