Rețete de slăbit

LIMONADA medicului naturist Stanley Burroughs, pentru slăbire rapidă (devenită celebră după ce cântăreaţa Beyonce i-a confirmat efectele uimitoare)

Dieta cu lămâi sau dieta cu limonadă reprezintă o metodă de detoxifiere intensă a organismului şi totodată, o cură de slăbire pentru cei ce doresc să piardă rapid kilogramele în plus.

Acest program de detoxifiere a fost conceput de Stanley Burroughs, pentru vindecarea ulcerelor stomacale.

În cartea sa „The Master Cleanser (Purificatorul Principal)”, specialistul împărtăşeşte povestea unui pacient care suferea de ulcer de 3 ani şi care, cu ajutorul dietei Master Cleanse, s-a vindecat în totalitate, în doar 11 zile, spre uimirea medicilor.

Deşi prezent de zeci de ani la dispoziţia publicului, creşterea bruscă de interes cu privire la acest deosebit program s-a produs după ce cântăreaţa Beyonce Knowles a anunţat că a slăbit 10 kilograme cu ajutorul său într-un timp record (10 zile), pentru rolul din pelicula ‘’Dreamgirls’’.

Reţeta pentru limonada specială oferită în cartea lui Stanley B.

Ingrediente pentru o porţie

  • 2 linguri mari de suc de lămâie sau lime
  • 2 linguri mari de sirop pur de arţar sau miere crudă (recomandată)
  • 1/10 de linguriţă de piper roşu cayenne
  • 285-300 ml. de apă încălzită sau rece, după preferinţă

Mod de preparare şi administrare

Compoziţia se agită bine. Beţi un minimum de 6 până la 12 pahare de amestec de-a lungul zilei. Beţi limonadă ori de câte ori vă este foame. Se consumă pe o perioadă de 10-14 zile. Programul de detoxifiere şi slăbire mai poate fi repetat după 4 săptămâni.

Dimineaţa, pe stomacul gol, se recomandă şi o ‘’apă sărată’’: 2 linguriţe de sare de mare neiodată amestecate într-un sfert de litru de apă.

Limonada cu lamaie, miere si piper rosu detoxifica si ajuta la slabit

Seara, se consumă un ceai laxativ – necesar din cauza lipsei de fibre din dietă, fapt care poate duce la constipaţie.

  • Nu sunt permise alimente solide!
  • În prima zi după post, imediat după sfârşitul programului, introduceţi încet în dietă suc de portocale. În a doua zi introduceţi supe şi fierturi vegetale. În ziua a treia ţineţi o dietă de fructe şi legume crude.
  • Beţi multă apă.
  • Reveniţi încet la o dietă normală, nu mâncaţi prea mult sau prea repede.
  • Evitaţi carnea, peştele, laptele şi ouăle.

Precauţii, contraindicaţii

Dieta cu limonadă este foarte strictă şi interzice consumul oricărui aliment solid – de aceea este bine să recurgeţi la ea doar dacă sunteți intr-o stare perfectă de sănătate sau sub supravegherea medicului.

Acest program de detoxifiere este contraindicat persoanelor care au suferit transplant de organe, precum şi celor care iau medicamente imunosupresive.

loading...
Loading...