Leacul simplu cu OŢET de MERE care previne şi combate PIETRELE la RINICHI

Oţetul de mere organic are Ph-ul mult mai ridicat decât alte tipuri de oţet, fiind cea mai bună variantă pe care o putem folosi.

Cocktailul de acizi organici şi enzime din compoziţia oțetului de mere este un foarte puternic stimulent al digestiei şi al metabolismului, având efecte excepţionale de dezintoxicare a organismului.

Ce conţine oţetul de mere

Oţetul de mere este bogat în vitamine, minerale, aminoacizi. Conţine magneziu, calciu, potasiu, fosfor, sulf, fier, sodiu, complexul vitaminei A şi B, vitamina E şi beta-caroten, toate substanţe benefice pentru organism.

Previne şi combate litiaza renală

Oţetul de mere previne şi combate litiaza renală (pietrele la rinichi). Proprietăţile otetului de mere care îl fac capabil să vindece şi să protejeze orgranismul de pietre la rinichi sunt următoarele:

  • Descompune ţesuturile de formare a pietrelor

Datorită proprietăţilor sale acide, oţetul de mere dizolvă ţesuturile solide care formează pietrele. De asemenea, previne şi reapariţia lor.

  • Promovează procesul de digestie

Efectele de alcalinizare ale otetului de mere organic ajută la normalizarea sistemului de digestie, având totodată calitatea de a echilibra crearea de acid clorihidric. Acest fapt întăreşte organismul, prevenind apariţia unor noi pietre la rinichi şi producerea de acid.

  • Dizolvă pietrele la rinichi

Proprietăţile acide ale otetului de mere favorizează dizolvarea pietrelor mici, ajutându-le să treacă mai uşor prin urină.

Otetul de mere previne si combate pietrele la rinichi

Tratamentul cu oţet de mere

Oţetul de mere previne şi combate pietrele mici la rinichi.

♣ Într-un pahar de apă plată, săracă în minerale, se dizolvă 1-2 linguriţe de oţet de mere organic. O astfel de doză se bea de 3 ori pe zi, timp de 1 lună.

Principii de alimentaţie, care ajută la prevenirea formării pietrelor la rinichi

♣ Consumaţi lichide în cantităţi mari – apă plată sau apă curată de izvor(contribuie la spălarea permanentă a rinichilor).

♣ Celuloza micşorează intensitatea de asimilare a calciului, partea componentă a pietrelor. De aceea, este bine să consumaţi terci de grâu, porumb, secară, orz, fasole.

♣ Deficitul vitaminei B, necesar pentru neutralizarea acidului oxalic, favorizează depunerea reziduurilor minerale în rinichi. De aceea, este necesar să consumaţi produse alimentare care conţin vitamina B.

♣ Consumaţi produse alimentare bogate în potasiu: varză, broccoli, banane, caise, bostan, pentru a diminua concentrarea calciului în urină, care se formează odată cu consumarea în exces a proteinelor animale.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *