Învăţaţi să faceţi macerat de CEAPĂ în VIN alb: este un elixir pentru curăţirea venelor şi arterelor de DEPUNERI

Pentru o stare de sănătate bună, vasele de sânge sunt primele care ar trebui îngrijite.

Dietele dezechilibrate  şi modul de viaţă defectuos sunt cauze principale ale îmbătrânirii. Dieta bogată în grăsimi şi zahăr alb rafinat pot înfunda sau bloca pereţii arterelor, restricționand circulaţia sângelui.

Arterele se încarcă cu reziduuri ce se încastrează în pereţi, îngustând porţiunea prin care circulă sângele, tensiunea arterială creşte.

Se spune că dacă o persoană de 30 de ani are vasele de sânge ‘’îmbâcsite’’, este bătrână. Dacă are 60 de ani şi are vasele de sânge relaxate şi eliberate de reziduuri, este tânără. De aceea, vârsta omului (cea biologică) este starea sănătăţii arterelor lui.

Următoarea reţetă curăță sistemul vascular (vene şi artere), restabileşte pe cale naturală tensiunea arterială, eliminând ateroscleroza (îngroşarea şi rigidizarea pereţilor arteriali).

Macerat de ceapă în vin alb

Ingrediente

 • 1 litru de vin alb, natural;
 • 4-5 cepe roşii (aproximativ 500 g) tocate mărunt;
 • 250 g rădăcină de pătrunjel;
 • 2 legături de frunze de pătrunjel
 • 150 ml. miere

Maceratul de ceapa rosie curata venele si arterele de depuneri

Mod de preparare

Cepele roşii spălate şi tocate mărunt se adaugă într-un recipient de sticlă. Peste ele se toarnă vinul alb natural.

Separat, se pune la fiert rădăcina de pătrunjel – spălată, curăţată şi mărunţită – împreună cu frunzele de pătrunjel tocate (apa să acopere cu un deget rădăcina şi frunzele de pătrunjel). Se lasă totul să fiarbă până când lichidul scade 30-50%. După ce s-a răcit, se strecoară.

În continuare, maceratul de ceapă în vin alb se amestecă cu lichidul strecurat (obţinut anterior, din rădăcină şi frunze de pătrunjel) şi se adaugă 150 ml. miere.

Recipientul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat pentru cel puţin 7 zile, agitându-se periodic. După 1 săptămână, preparatul se strecoară.

Mod de administrare

Se consumă 1 lingură de macerat, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale, până la terminarea întregii cantităţi.

Această reţetă este una dintre cele mai eficiente pentru curăţirea venelor şi arterelor de depuneri.

Alcalinizaţi-vă hrana

Pentru curăţirea venelor şi arterelor, alcalinizaţi-vă hrana cu legume, fructe, argilă. Consumați din belşug lichide, ceaiuri din plante, sucuri de legume proaspăt stoarse, apă de izvor, apă de legume.

Urmând aceste sfaturi, sângele se subţiază, depunerile de pe artere se desprind, iar pereţii vaselor devin elastici şi flexibili.

loading...
Loading...

11 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 5
  • 6

   …hmmm..cheagurile care se desprind nu sunt bucati rigife de …metal,de lemn…ele sunt niste bucatele microscopice de…grasimi.si toate alea,pt ca ele se desprind,inseamna ca cineva le inmoaie,se topesc,se descopun si…se duc…sangele le duce la curatat…va trece prin rinichi,prin…e mult de explicat….important de retinut e faptul ca depunerile si blocajele se duc….sa zic asa la vale,iar in scurt timp sangele e filtrat si curata,rezidurile se elimina prin…urina…prin…si te simti parca mai usurat,mai plin de viata,pt ca sangele tau va transporta oxigen in loc de…reziduurile care se depun…s-aveti viata multa,sanatoasa si sa fiti mereu sanatosi,toti cei care cititi aceste randuri…

 5. 7
 6. 8
 7. 9
 8. 10
 9. 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *