Înlocuiţi micul-dejun cu această băutură pe bază de CHEFIR şi eliminați apa suplimentară din ţesuturi care vă ȋngraşă

Chefirul este o băutură consumată în întreaga lume pentru proprietăţile sale deosebite, profilactice şi terapeutice.

Consumat cu regularitate, chefirul întăreşte sistemul imunitar, protejează flora intestinală, accelerează eliminarea toxinelor, normalizează metabolismul şi echilibrează tensiunea arterială.

Chefirul ajută, de asemenea, în curele de slăbire, dacă este urmată şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimi animale.

Cocktail din chefir, pentru slăbire

Ingrediente

  • 300 ml. chefir de casă
  • 3 crenguţe de pătrunjel verde
  • 3 crenguţe de mărar verde
  • 1 castravete de mărime medie
  • piper negru, măcinat
  • un praf de sare

Mod de preparare

Pătrunjelul, mărarul şi castravetele se spală, apoi se usucă cu ajutorul prosoapelor de hârtie. Verdeţurile şi castraveţii (cu tot cu coajă) se taie mărunt şi se adaugă în vasul blenderului. Peste ingrediente se toarnă jumătate din cantitatea de chefir.

Compoziţia se amestecă foarte bine, după care se toarnă şi restul cantităţii de chefir şi se mixează din nou. La final, se adaugă sare şi piper negru, după gust.

Administrare

Înlocuiţi micul dejun cu această băutură. Puteţi ţine cure de 10-20 de zile, cu pauză de 10 zile.

Bautura pe baza de chefir favorizeaza pierderea in greutate

Chefirul

Modul său unic de fermentare uşurează digestia. Chefirul acţionează la nivelul tractului intestinal, reglează metabolismul, conferă o senzaţie de saţietate mai lungă şi alungă poftele alimentare. Totodată, chefirul conţine triptofan, un aminoacid esenţial care ajută la relaxarea sistemului nervos (important în curele de slăbire).

Pătrunjelul verde

Neutralizează şi ajută la eliminarea toxinelor din organism. Prin calităţile sale diuretice, pătrunjelul nu doar că ajută la funcţionarea rinichilor, ci şi la slăbit, eliminând apa din organism şi ajutând în cazul mâinilor şi picioarelor umflate, celulitei, acumulării de apă în ţesuturi.

Mărarul verde

Uleiul aromatic din mărar acţionează în special asupra sistemului digestiv şi a celui nervos. Are efect diuretic puternic şi reglează apetitul alimentar, fiind recomandat în mod special în curele de slăbire. Mărarul verde are efecte calmante psihice şi reglează apetitul.

Castravetele

Un aliment ideal pentru slăbit, deoarece conţine apă pură, fibre alimentare, substanţe diuretice naturale şi un număr infim de calorii. Elimină apa suplimentară din ţesuturi, îmbunătăţeşte metabolismul zaharurilor şi previn afecţiunile gastro-intestinale, care pot apărea sau se pot agrava în curele de slăbire.

Piperul negru

Are un conţinut bogat de substanţe care ard grăsimile. Substanţa activă din piper, piperina, blochează formarea de noi celule grase, prevenind astfel acumularea de grăsimi şi, implicit, creşterea în greutate.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *