Gelatina Elimină Durerile Articulaţiilor, Detoxifică şi Ajută la Slăbit – Efecte Pozitive După Doar 7 Zile de Tratament

Gelatina conţine aproximativ jumătate din cei 18 aminoacizi esenţiali pentru sănătatea pielii, unghiilor şi părului, precum şi pentru fortificarea sistemului imunitar şi menţinerea greutăţii corporale.

Pe lângă contribuţia sa la prepararea unor prăjituri delicioase, gelatina se poate transforma într-un remediu excepţional pentru problemele articulaţiilor, durerilor de spate, de picioare sau de gât.

Specialiştii ne asigură că următoarea reţetă ne va uimi prin eficienţa ei, caracterizând-o drept un adevărat miracol pentru sănătate.

Reţetă cu gelatină pentru eliminarea durerilor

Ingrediente

150 gr. pudră de gelatină comestibilă (cantitate suficientă pentru 30 de zile); un sfert de cană de apă rece

Metodă de preparare

Într-un sfert de cană de apă rece se adaugă 5 gr. de gelatină, se amestecă bine, iar remediul se lasă să stea până dimineaţa, la temperatura camerei (se prepară întotdeauna seara). În tot acest timp, gelatina va transforma apa într-un jeleu.

Administrare

Dimineaţa, după spălarea pe dinţi, se consumă amestecul, pe stomacul gol. Dacă vă găsiţi în dificultatea de a-l consuma ca atare (gol), există posibilitatea de a-l amesteca cu miere sau cu iaurt natural (preferabil).

Pacienţii care au testat acest remediu, inclusiv medici specialişti, se declară foarte mulţumit de eficienţa curei cu gelatină, mărturisind că după doar o săptămână de tratament, durerea le-a dispărut.

Tratamentul complet se urmează pe o perioadă de 30 de zile şi se poate repeta după 6 luni.

Ce face ca gelatina să fie atât de benefică pentru articulaţii şi nu numai

Gelatina este o substanţă bogată în colagen, cu proprietăţi excelente asupra sănătăţii. Printre aminoacizii esenţiali regăsiţi în gelatină se numără prolina şi hidrosiprolinul, despre care se cunoaşte faptul că au un impact pozitiv asupra recuperării ţesutului conjunctiv.

Studiile amănunţite au demonstrat că gelatina deţine capacitatea de a mări creşterea şi domeniul de aplicare al ţesutului conjunctiv, fapt foarte important în cazul articulaţiilor bolnave.

gelatina
Gelatina Reda Sanatatea Articulatiilor

Pe lângă tratarea articulaţiilor, durerilor de spate, de picioare sau de gât, gelatina este un produs cu o calitatea excepţională pentru îmbunătăţirea stării de sănătate:

Elimină toxinele şi favorizează dezvoltarea musculară

Glicina din gelatină are efect antiinflamator, contribuind la eliminarea toxinelor, vindecarea mai rapidă a rănilor şi îmbunătăţirea calităţii somnului.

Pe de altă parte, gelatina conţine lisină, substanţă ce ajută la o mai bună absorbţie a calciului şi favorizează dezvoltarea musculară.

Ajută la slăbit

Pe lângă reglarea digestiei şi eliminarea constipaţiei, tratamentul cu gelatină are ca efect şi pierderea în greutate, proprietate susţinută, în special de sportivii de performanţă, care confirmă că o linguriță de pudră de gelatină administrată seara, cu minimum 3 ore înainte de culcare, ajută la arderea mai eficientă a grăsimilor, menţinând, totodată, greutatea constantă.

Previne apariţia osteoporozei

Tratamentul cu gelatină menţine oasele şi articulaţiile sănătoase. Aminoacizii din compoziţie ajută la dezvoltarea şi menţinerea armonioasă a sistemului osos.

Efectul antiinflamator ameliorează simptomelor specifice artrozei – durere şi înţepenire.

Întăreşte părul, unghiile şi dinţii

Bogată în keratină, gelatina ajută la regenerarea firului de păr, crescându-i rezistenţa.

Alte beneficii în urma consumului de gelatină constau în menţinerea sănătăţii unghiilor, protejarea dinţilor împotriva plăcii dentare şi a cariilor.

Previne îmbătrânirea prematură

Concentraţia crescută de colagen din gelatină energizează dermul, prevenind apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură.

Introducerea unei cantităţi mai mari de colagen în organism, prin alimentaţie, stimulează corpul să producă pe cont propriu o astfel de substanţă benefică.

Precauţii

Există situaţii în care gelatina poate provoca o senzaţie de greutate în stomac, balonare, arsuri la stomac, eructaţii (râgâieli) sau reacţii alergice.

Pentru a evita acel gust neplăcut în gură, gelatina se poate administra împreună cu miere, iaurt sau orice alte alimente preferate.

23 comentarii

  1. Eu am ținut un remediu de 7gr gelatinala un pahar de apa obișnuita de robinet o pun seara iar dimineata pe stomacul gol iau acesta gelatina sinu mai am dureri de articulați . Leacul sa va fie de folos . Am ținut timp de o luna ! ?

  2. O mare vrăjeală, am luat aproape o luna de la începutul lui ianuarie anul acesta și am întrerupt pentru ca am început sa am dureri în solduri și în umeri și de atunci încă mai simt uneori dureri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Este Micul Dejun Cea Mai Importantă Masă a Zilei? Ce Spun Studiile

Articol următor

Sandviş Terapeutic cu Miezuri de Nucă - Pentru Digestie Lentă şi Boli de Inimă