GANODERMA, ciuperca miraculoasă care produce ameliorări spectaculoase în bolile produse de RADIAȚII (tratamentul)

Ganoderma  (Ganoderma lucidum), o ciupercă medicinală, originară din China, poate produce ameliorări spectaculoase în boli grave.

Forma de administrare cel mai frecvent folosită, foarte simplu și comod de utilizat: comprimatele de Ganoderma, care se găsesc  în farmaciile sau magazinele naturiste.

Armă contra radiațiilor

Cu doar câteva grame de Ganoderma, administrate zilnic, se pot produce ameliorări spectaculoase în bolile produse de radiații.

Această ciupercă este foarte des folosită ca ingredient pentru supă sau pentru mâncăruri pe bază de orez.

Ciuperca Ganoderma trece prin nu mai puțin de șase faze de dezvoltare. În fiecare fază, talul ei (organul de fructificație) are culori și proprietăți medicinale foarte diferite.

În terapie, se folosește Ganoderma roșie, care are un gust amar atât de intens, încât este imposibil de folosit în alimentație.  Substanțele amare conținute de către Ganoderma roșie sunt și principala ei armă împotriva radiațiilor.

Mai mult decât atât, Ganoderma conține și seleniu și germaniu organic, ambele conferindu-i proprietăți antimutagene și anticancerigene cu totul deosebite.

Remediu în bolile produse de radiații

Curele cu extract de Ganoderma previn modificările ADN-ului și ARN-ului celulelor normale ale organismului. În același timp, împiedică formarea de ADN și ARN în celulele tumorale și încetinesc drastic înmulțirea acestora.

Cura cu Ganoderma

Se administrează extractul de Ganoderma, condiționat sub formă de comprimate.

  • Se iau, zilnic, câte 4-6 comprimate, cu 450 mg de extract de Ganoderma fiecare, pe stomacul gol, cu 10 minute înainte de masă. Se face un tratament de 60 de zile.

Acest tratament previne apariția metastazelor (boală canceroasă), reduce durerile și îmbunătățește vitalitatea generală a bolnavului de cancer, ajută la refacerea pacientului după tratamentele antitumorale convenționale.

Aceste efecte terapeutice au fost descrise de către cercetătorul american Raymond Chang, care a observat și monitorizat vreme de mai mulți ani pacienții cu cancer care luau ganoderma.

Precauții, contraindicații

A nu se confunda preparatele cu Ganoderma pentru uz alimentar cu cele de uz medicinal, cele două fiind foarte diferite.

Ganoderma trebuie administrată cu prudență, în doze mici (un sfert de comprimat pe zi, în primele 3 zile de tratament) la pacienții cu alergie la antibiotice sau cu alergie la mucegai.

Ganoderma nu va fi administrată celor care iau medicație care să favorizeze coagularea sângelui (administrată, de exemplu, pacienților cu hemofilie), deoarece are efecte antiagregante plachetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *