Frigiditatea, Impotența și Sterilitatea – Tratate cu Brânca – Ursului

Brânca – ursului (Heracleum sphondylium), numită popular și ‘’laba ursului’’ sau ‘’crucea pământului’’, este planta cu proprietăți revigorante și tonice, puterea sa curativă fiind asemănată cu ginsengul.

În prezent, infertilitatea afectează unul din șase cupluri din România. Calitățile terapeutice ale acestei plante sunt din plin recomandate în domeniul fertilității, însă nu numai. Brânca – ursului este folosită, de asemenea, pentru tratarea hipertensiunii, tulburărilor de menopauză, epilepsiei și deficiențelor imunitare.

Cure pentru impotență hormonală

Următorul tratament stimulează puternic activitatea gonadelor la bărbați, remediul fiind excelent în perioadele de andropauză prematură. Tot acest tratament oferă un efect antidepresiv, foarte eficient în cazul pacienților la care impotența hormonală este amplificată de un blocaj la nivel emoțional.

♣ Se administrează câte 4-6 comprimate de Brânca – ursului pe zi ( sunt foarte eficiente – se găsesc în farmacii și magazine naturiste), pe o perioadă de 60 de zile, cu 20-30 de zile pauză, după care se poate relua.

Impotență vasculară

Tinctura din această plantă are efect vasodilatator la nivelul vaselor care alimentează cu sânge zona genitală. Ca atare, remediul s-a dovedit de un real ajutor bărbaților care se confruntă cu impotență hormonală. Pe lângă acest tratament, sunt recomandate: renunțarea la fumat și la mâncărurile grase, consumul de uleiuri vegetale (bogate în grăsimi nesaturate), gimnastică medicală, cure balneare (stațiuni cu ape carbogazoase și mofete).

♣ Se iau 1-3 lingurițe (4-12 ml)de tinctură de Brânca – ursului diluate în apă și pe stomacul gol, cu 10-30 de minute înaintea actului sexual.

Deficit de testosteron

Pentru efeminare la bărbați, deficit de testosteron, este recomandat tratamentul cu comprimate de Brânca – ursului și pulbere de urzică.

heracleum-sphondylium-

Branca – Ursului Trateaza Impotenta si Sterilitatea

Comprimatele stimulează secreția de testosteron a gonadelor, iar rădăcina de urzică (pulbere) deține un precursor de testosteron care va fi transformat în organism în acest hormon.

♣ Se vor administra câte 4 comprimate de Brânca – ursului pe zi și de pulbere de rădăcină de urzică, câte 3-4 lingurițe pe zi, timp de 90 de zile. Tratamentul se va repeta de 2 ori pe an.

Amenoree, insuficiență ovariană

Se iau câte 4 comprimate de Brânca – ursului pe zi, în cure de 28 de zile.

Sindrom post – menopauză

Planta stimulează producția de estrogen, are efect întineritor, fiind recomandată în afecțiuni ca tulburări de metabolism al calciului, depresie post – climax, tulburări cardiace post – climax.

♣ Se iau câte 3-4 lingurițe de tinctură, zilnic, timp de 3 luni. În prima lună se vor lua doar 2 lingurițe de tinctură pe zi, crescându-se, apoi, gradat doza.

Ciclu menstrual neregulat

Planta stimulează și reglează activitatea ovarelor, fiind indicată în ciclul menstrual cu întârzieri mari și în cazul menstrelor neînsoțite de ovulație.

♣ Se vor lua 3 comprimate de Brânca – ursului, zilnic, pe stomacul gol, timp de 14 zile, cu 14 zile pauză. Tratamentul se începe din ultima zi a ciclului menstrual.

[wcepe_products ids=’3502,4242′ button=’Cumpără aici’]

Frigiditate

Planta acționează asupra sistemului nervos central, producând vasodilatație la nivel genital, stimulând, astfel, libidoul.

♣ Se administrează 2-4 comprimate de Brânca – ursului, cu jumătate de oră înaintea actului sexual.

Contraindicații

Brânca – ursului este contraindicată în cazul sarcinii și al alăptării. Persoanele cu hipotensiune sunt sfătuite să consume moderat preparatele pe bază de Brânca – ursului (după sfatul farmacistului sau medicului). În caz de greață sau vărsături, administrarea cu această plantă va fi întreruptă.

 

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *