Elixir Natural Pentru Curățarea Sângelui și a Limfei

Drenajul limfatic defectuos și reducerea circulației sângelui pot încuraja apariția acumulărilor de grăsime și pierderea elasticității țesutului conjunctiv, rezultatul fiind apariția imperfecțiunilor și denivelărilor pielii.

O circulație limfatică și sanguină deficitară are ca rezultat creșterea acumulării de lichide în stratul superficial al grăsimii, situate sub tegument, precum și la acumularea toxinelor în interiorul celulelor grase.

Care este rolul sistemului limfatic?

Sistemul limfatic deține o importantă majoră în buna funcționare a organismului. În cazul în care nu și-ar face datoria, corpul nostru ar cădea pradă mult mai ușor infecțiilor.

Sistemul limfatic este situat de-a lungul corpului și acționează asemenea unui sistem de canalizare în miniatură. Rolul major al acestuia este de a transporta deșeurile din celule, sânge, colon și rinichi, întrucât funcționează ca un filtru pentru microorganisme și bacterii și elimină celulele moarte.

De ce este necesară detoxifierea regulată?

Alimentele consumate sunt digerate de organism cu scopul extragerii substanțelor nutritive vitale pentru fiecare celulă vie a corpului nostru. La rândul lor, aceste celule procesează nutrienții, producându-se, astfel, eliberarea deșeurilor.

În lipsa unei detoxifieri regulate, organismul nostru s-ar îneca în propriile deșeuri, declanșându-se, prin urmare, blocaje ale ganglionilor limfatici, responsabili de reducerea rezistenței organismului în fața bolilor.

Suc Pentru Curatarea Sangelui

Cine are nevoie de o curățare a limfei?

Toată lumea. Detoxifierea sistemului limfatic ne scapă de deșeurile acumulate de-a lungul vieții, acest proces ajutând la curățarea fiecărui organ din corp.

Cauzele prin care sistemul limfatic se poate bloca sunt multiple, începând de la consumul excesiv de lactate, tutun, alcool, medicamente, până la deshidratare, pesticide, boli și viruși.

Cum recunoaștem sistemul limfatic lent și încărcat?

Simptomele sistemului limfatic lent și încărcat constă în incapacitatea organismului de a lupta împotriva bolilor și infecțiilor, producerea infecțiilor recurente și bolilor recidivante, oboseală persistentă, umflarea ganglionilor limfatici constantă, umflarea splinei, pietre la amigdale, circulație proastă a sângelui, mâncărimi pe corp, transpirație excesivă, alergii, sinuzită, tensiune arterială sistolică mare.

Suc natural pentru curățarea sângelui și limfei

  • Ingrediente

1 sfeclă roșie medie, 1 ceapă, o legătură de măcriș proaspăt, o legătură de pătrunjel proaspăt, o linguriță rasă de cimbru uscat și mărunțit, 1 vârf de linguriță de turmeric, 1 ceașcă cu apă, zeama de la o jumătate de lămâie, o jumătate de linguriță de semințe de cânepă.

  • Mod de preparare

Toate ingredientele se amestecă în blender. Se consumă imediat după preparare. Acest suc este recomandat în fiecare dimineață, administrat pe stomacul gol, timp de 2 luni.

Ceai de sânziene pentru restabilirea echilibrului

Ceaiul de sânziene sau drăgaică se obține prin adăugarea unei linguriță de plantă la o cană de apă. Se fierbe timp de 10 minute, se strecoară și se consumă câte 2 litri în fiecare zi, pe o perioadă de 3-4 săptămâni.

Afară cu răul!

În urma curei de detoxifiere a sistemului limfatic, sistemul imunitar este întărit, iar circulația limfei în spațiile intercelulare este mărită. Eliminarea toxinelor și curentul limfatic sunt accelerate, în organism producându-se intensificarea schimburilor nutritive și ușurarea transportului acizilor grași și a colesterolului.

Mai mult decât atât, detoxifierea regulată a sistemului limfatic și implicit buna funcționare a acestuia, duce la o mai ușoară pierdere în greutate, la o revitalizare a tenului și a părului.

 

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *