Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Elixir din Usturoi şi Vin Roşu Pentru Purificarea Organismului

Cu doar două ingrediente puternice şi naturale putem creşte capacitatea organismului de a lupta împotriva virusurilor şi infecţiilor bacteriene, prevenind, prin urmare, zeci de boli.

Luate separat, atât usturoiul, cât şi vinul roşu, deţin proprietăţi terapeutice însemnate pentru sănătate.

Odată combinate, cele două ingrediente fac minuni pentru sănătate, întărind sistemul imunitar, purificând sângele, menţinând sănătatea inimii şi vaselor sangvine, eliminând grăsimile şi sarea din corp, accelerând metabolismul.

Elixir cu usturoi şi vin roşu

Acest remediu natural are proprietăți terapeutice excepţionale: curăță sângele, întăreşte sistemul imunitar, elimină colesterolul ‘’rău’’, îmbunătăţeşte activitatea sistemului cardiovascular, crescând rezistenţa la efort şi luptând împotriva bolilor.

Ingrediente

O jumătate de litru de vin roşu natural

12 căţei de usturoi românesc

Mod de preparare

Căţeii de usturoi românesc (cel chinezesc are un conţinut de arsenic mai ridicat şi proprietăți terapeutice mai scăzute)  se curăţă de coajă şi se taie în patru sau se zdrobesc uşor.

Prin zdrobirea usturoiului proaspăt se eliberează alicina, substanţa benefică a acestui aliment-medicament.

Căţeii de usturoi curăţaţi şi uşor zdrobiţi se introduc rapid în borcanul cu vin roşu, întrucât alicina începe să oxideze imediat, în contact cu aerul.

Borcanul se închide ermetic, iar conţinutul se lasă la macerat, într-un loc întunecos, ferit de lumina soarelui, timp de 2 săptămâni, perioadă în care preparatul se agită de 2-3 ori pe zi.

După acest timp, elixirul se filtrează şi se păstrează într-un recipient opac.

Mod de administrare

Se consumă 2-3 linguriţe de preparat pe zi, timp de o lună, iar după o pauză de 6 luni, tratamentul se poate repeta.

Usturoiul, panaceu universal

Cercetătorii de la Facultatea de Medicină din Loma au identificat 3 modalităţi prin care usturoiul ne apără împotriva cancerului: prin inhibarea directă a metabolismului celulei canceroase, prin prevenirea iniţierii şi reproducerii celulelor canceroase şi prin stimularea sistemului imunitar în a lupta mai eficient împotriva celulelor canceroase.

usturoi si vin rosu
Usturoiul si Vinul Rosu Intaresc Sistemul Imunitar

Unele studii sugerează că usturoiul previne bolile de inimă, încetinind ateroscleroza şi micşorând tensiunea arterială. Totodată, usturoiul este un bun coagulant, ceea ce înseamnă că acţionează asupra subţierii sângelui, prevenind atacurile de inimă şi eventualele accidente vasculare cerebrale.

Alte studii demonstrează, de această dată, efectele benefice ale extractului de usturoi în afecţiunile sistemului circulator, prin efectul de subţiere a sângelui şi de reducere a colesterolului. Potrivit unui studiu condus de Dr. Adesh K. Lain la Facultatea de Medicină Tulane, New Orleans, usturoiul ajută la scăderea colesterolului total şi în special al colesterolului “rău” (LDL).

Bun antiseptic şi vermifug, usturoiul este un panaceu utilizat utilizat în majoritea afecţiunilor, datorită efectului său antihemoragic, antisclerotic, antibacterian, antihelminitic, anticancerigen.

Vinul roşu protejează împotriva radicalilor liberi

Promovat încă din cele mai vechi timpuri drept un medicament bun pentru organism, în general, şi pentru aparatul cardiovascular în special, vinul roşu conţine resveratrol, ce se găseşte în pielea strugurilor negri.

Resveratrolul este antioxidant, având proprietatea de a preveni apariţia tumorilor, cele mai noi studii confirmând efectele anticancer ale substanţei.

Antioxidanţii din vinul roşu previn bolile de inimă prin creşterea nivelului de lipoproteină cu densitate mare (HDL),  reducând nivelul de lipoproteină cu densitate mică (HDL) şi oferind protecţie împotriva deteriorării areterelor.

Acelaşi resveratrol reduce demineralizările, fiind adjuvant în tratamentul cataractei şi glaucomului, în boala Alzheimer şi în degenerescenţa maculară.

 

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *