Please Enable JavaScript in your Browser to visit this site

Doctorul Virgiliu Stroescu: Cea mai mare idiotenie dimineața e să bei o cafea

Medicul Virgiliu Stroescu a demascat ideea cafelei, băutură miraculoasă cu care să-ți începi ziua, a spus de ce nu este, de fapt, recomandat să o consumi dimineața și cu ce ar trebui să o înlocuiești pentru o zi plină de energie.

„Cea mai mare idioțenie este să bei dimineața o cafea. Hai să demascăm ideea asta. Un cal e obosit, merge, merge, merge și poate chiar cade sau dacă nu, abia merge. Ce faci să îl trezești? Cumperi un bici. Biciul dă energie calului. Cafeaua scoate rezervele.  Ți se pare că ești grozav. Te trezești dimineața, ești obosit și bei o cafea.

Nu mai ai nici poftă de mâncare, dar după două ore începi să cazi de foame. De ce? Trebuie să dai energie, nu să dai cu biciul în organism.”, a spus medicul Virgiliu Stroescu.

 “Cea mai bună hrană a corpului sunt cerealele.” De ce recomandă medicul Virgiliu Stroescu consumul de cereale dimineața

Medicul Virgiliu Stroescu a spus și ce trebuie consumat pentru zi cu energie. Înainte să ne dorim să consumăm o cafea, nu trebuie să uităm de micul dejun, iar pentru acesta bine ar fi să alegem cerealele, fiind o sursă de vitamine potrivită pentru cel puțin jumătate din zi.

“Dimineața, când ne sculăm, nu trebuie să ne lovim cu biciul, ci trebuie să deschizi geamul și să spui “cereale.”

Cea mai bună hrană a corpului sunt cerealele. Că țin multe ore. Dacă bei un sirop, ești grozav o oră, două, apoi vine insulina și te dă jos. De aceea dimineața se mănâncă cereale.”, a mai spus medicul Virgiliu Stroescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *