Rețete de slăbit

Dieta cu SUC de STRUGURI (secretul care îl transformă într-o licoare miraculoasă)

Sucul de struguri se numără printre cele mai bune variante pentru eliminarea kilogramelor în plus.

Deşi, atunci când vine vorba de dieta unei persoane care vrea să slăbească, strugurii sunt priviţi cu suspiciune, ei pot fi eficienţi în lupta cu kilogramele, stratul adipos şi celulita.

Studiile demonstrează că strugurii au calităţi remarcabile în a feri organismul de riscul sindromului metabolic şi de problemele care survin odată cu instalarea obezităţii.

Cura cu suc de struguri

Se beau 4 pahare de suc de struguri pe zi, cu o jumătate de oră înainte de masă şi seara, înainte de culcare. Pentru fiecare pahar, se amestecă 3/4 suc de struguri (preparat proaspăt, în casă) cu 1/4 apă. Se bea fiecare pahar încet, în 5-10 minute.

Pentru tendinţă de obezitate: cu o jumătate de oră înainte de micul dejun şi de masa de seară, se beau 60 ml. de suc de struguri, în care se adaugă 30 ml. de apă.

Pentru stoparea poftei de mâncare: se bea suc de struguri, de 4 ori pe zi (90 ml. suc la 30 ml. apă), cu o jumătate de oră înainte de mese şi de culcare.

Durata curei este de minimum 12 zile, maximul fiind de 30 de zile.

Sucul de struguri, nefiltrat, curata tubul digestiv si favorizeaza slabirea

Cum se prepară sucul de struguri pentru slăbit

Sucul se obţine prin simpla zdrobire a boabelor de struguri, bine spălate în prealabil, în blender.

Se obţine, astfel, un nectar cu gust dulce-astringent, bogat în fibre alimentare (substanţe nedigerabile) care drenează tubul digestiv, reglează glicemia şi colesterolul.

Se bea nefiltrat (sucul filtrat aduce în organism multe zaharuri, element nedorit în cazul persoanelor cu exces de greutate, dar şi a celor cu probleme de tipul diabetului sau cu trigliceride mărite).

Cum ajută la slăbit

Sucul de struguri nefiltrat conţine o gamă impresionantă de substanţe cu efect laxativ.

Fibrele alimentare, sorbitolul natural, acizii organici din strugurii consumaţi cu tot cu coajă stimulează mişcările intestinului, reglează flora intestinală şi curăță tubul digestiv, împingând materiile reziduale ca un piston.

Sucul de struguri conţine, de asemenea, resveratrol, o substanţă antioxidantă care declanşează producerea unui hormon numit adiponectină ce protejează vasele de sânge împotriva inflamațiilor, creşte toleranţa la glucoză, îmbunătăţeşte funcţia de producere a insulinei şi împiedică instalarea sindromului metabolic şi a afecţiunilor cardiace.

Contraindicații

Cura cu suc de struguri este contraindicată persoanelor care suferă de colită de fermentaţie sau de sindromul colonului iritabil. Persoanele cu obezitate şi diabeticii vor lua în calcul cantitatea de zaharuri adusă în organism de acest aliment.

loading...
Loading...

Lasă un răspuns

Email-ul nu va fi publicat. Câmpuri obligatorii *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>