Dieta cu PĂTRUNJEL: elimină sănătos kilogramele în doar 7 zile

Dieta cu pătrunjel este un regim care se bazează pe o salată cu efecte deosebite pentru siluetă, dar şi pentru sănătate.

Dieta durează 7 zile, timp în care se pot pierde ușor și sănătos 2 kilograme.

Pătrunjelul, consumat sub formă de salată, contribuie la reducerea greutății corporale în mod sănătos, fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism.

Frunzele de pătrunjel conțin de trei ori mai multă vitamina C decât portocalele și de 2,5 ori mai multă decât lămâile.

Salata cu pătrunjel ajută la arderea caloriilor, în timp ce alimentează organismul cu vitamine și minerale.

Dieta cu pătrunjel

  • 5 legături de pătrunjel proaspăt
  • 1 roşie
  • câteva frunze de salată verde

Se spală bine frunzele de pătrunjel, se toacă fin şi se amestecă cu roşia tăiată cubuleţe şi frunzele de salată verde. Se adaugă suc de lămâie proaspăt stors şi puţin ulei de măsline.

Micul dejun: se compune dintr-o felie de pâine prăjită, 100 g brânză, 1 pahar de suc de portocale natural sau 1 banană.

Prânzul: timp de 7 zile, se consumă salată de pătrunjel la prânz, întotdeauna proaspăt pregătită, însoţită de 100-200 g carne la grătar sau omletă din 2 ouă (preparată fără ulei).

La cină: se consumă legume fierte – morcovi, ţelină, dovlecei, fasole păstăi, în orice cantitate.

Între mese: este permis câte un iaurt mic sau fructe de sezon, nu mai mult de 100-200 g; ca lichide, sunt permise ceaiul, cafeaua fără zahăr şi cel puţin 1,5 l de apă pe zi.

Pătrunjelul

Bogat în vitamina C, pătrunjelul ajută organismul să ardă în mod eficient depozitele de grăsime, ajută la menținerea în limite normale a nivelului de zahăr din sânge.

Pătrunjelul stimulează digestia, ajută la eliminarea rapidă a fluidelor în exces din corp şi reduce senzaţia de balonare.

Accelerează procesul de ardere a grăsimilor și combate senzația de foame, îmbunătățește digestia și datorită efectului lui diuretic, ajută la detoxifierea organismului.

Salata verde

Calmează eficient apetitul și, în plus, stimulează procesele de eliminare și de detoxifiere ale organismului, reduce volumul de hrană bogată în calorii consumată.

Roșiile

Consumate mai ales în timpul prânzului, roșiile accelerează metabolismul amidonului și al grăsimilor, protejează organismul de creșterea colesterolului, de solicitarea excesivă a pancreasului și de supragreutate.

One comment

  1. 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.