Dieta cu BOABE de OREZ nefiert – recomandată de dr. Virginia Faur, pentru detoxifiere și slăbire

Doctor și cercetător ştiințific, Virginia Faur este cunoscută în întreaga țară pentru medicamentele naturiste pe care le-a inventat și pentru remediile naturiste pe care le recomandă în prevenirea și tratarea afecțiunilor minore.

Atunci când vine vorba de menținerea tinereții și greutății corporale optime, specialistul amintește despre cura cu orez.

Dieta are ca scop detoxifierea organismului și alungarea efectelor precum moleşeală, oboseală nejustificată, lipsa somnului, răceli frecvente, scăderea sistemului imunitar, greutate excesivă.

Cura de detoxifiere și slăbire cu orez

  • ‘’Corpul înghite chimicale la tot pasul. Soluția? Să lucrezi permanent la dezintoxicarea organismului tău. Există numeroase metode; multe le-am descris detaliat în cărțile mele. Una dintre ele, extrem de simplă și eficientă, este cea cu orez și se face timp de 10 zile“, spune doctorul Virginia Faur.

Ingrediente

  • 10 linguri boabe de orez brun
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 1 litru apă fiartă

Cum se procedează

Se fierbe apa și se toarnă apoi într-un borcan. Se adaugă cele 10 linguri de orez și scorțișoara. Se închide borcanul cu capac. Se lasă conținutul să se răcească, după care borcanul se păstrează în frigider, până dimineața.

Mod de administrare

Se consumă 1 lingură de orez, dimineața, pe stomacul gol, timp de 10 zile. După ce se consumă orezul, nu se mănâncă nimic timp de 2 ore.

Detoxifierea cu boabe de orez poate fi repetată o dată la 3 luni.

Secretul detoxifierii cu orez

Secretul constă în sămânța de orez care are o structură de cristal. Când semințele stau în apă, amidonul este ȋndepărtat. Orezul se digeră în intestin și actionează ca un aspirator de toxine.

Beneficiile dietei

După această cură de detoxifiere, intestinele, vasele de sânge și alte părți ale corpului sunt curățate de otrăvuri, toxine, metale grele, deșeuri metabolice.

Curățarea cu orez permite normalizarea metabolismului și reglarea greutății.

Eliberează toți paraziții din intestine  (adjuvant), care încetinesc ritmul normal de funcționare a organismului și care pot chiar deregla metabolismul astfel încât pot duce la apariția bolilor cronice.

  • Detoxifierea și deparazitarea organismului ‘’Sunt cele mai importante aspecte atunci când este vorba de menținerea tinereții și frumuseții. Nu țin cont de faptul că murdăria interioară este mai groaznică decât cea exterioară. De aceea cei ce-și spală numai exteriorul rămân cu interiorul în mocirlă. Mai mult, toxinele (adică deșeurile) încetinesc ritmul normal de funcționare a organismului, pot chiar deregla metabolismul în așa hal, că pot duce la apariția bolilor cronice’’, explică dr.Virginia Faur.

 

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articol precedent

Rețete cu ULEIURI ESENȚIALE pentru răceli și gripe

Articol următor

ORGANE şi țesuturi din corp cu o uimitoare capacitate de REGENERARE