Curele cu Cartilaj de Rechin Previn Cancerul, Tratează Diabetul, Reumatismul şi Psoriazisul

Cancere, afecţiuni articulare, boli pulmonare şi boli de piele, toate erau tratate de către băştinaşii din Sudul Pacificului şi din Caraibe, cu făina obţinută din cartilajul de rechin, prin uscarea sa la soare.

Uimitoarele proprietăţi medicinale ale cartilajului de rechin au fost descoperite cu mii de ani în urmă, analizele moderne descoperind în acesta nu mai puţin de 40 de substanţe, cu rol deosebit în menţinerea sănătăţii şi vindecarea bolilor.

O adevărată farmacie

Cele mai recente analize efectuate asupra cartilajului de rechin confirmă prezenţa aminoacizilor esenţiali, vitaminelor (D, complexul B), mineralelor (calciu, magneziu), oligoelementelor (fier, fosfor, siliciu).

Totodată, în compoziţia chimică a cartilajului de rechin au fost descoperite enzime cu rol în prevenirea inflamării articulaţiilor, polizaharide care inhibă vascularizarea tumorilor şi extinderea lor în organism.

Fumătorii, sfătuiţi să urmeze cura cu cartilaj de rechin

Cura cu capsule de cartilaj de rechin este indicată persoanelor care prezintă un risc ridicat de a face o formă de boală canceroasă: fumătorii, persoanele care trăiesc în zone intens poluate, cele care consumă multe proteine animale sau cele care şi-au făcut un obicei în a consuma hrană cu aditivi sintetici.

Previne boala canceroasă

În urma cercetătorilor făcute în laboratoarele din Statele Unite, China şi Brazilia, s-a descoperit că celulele normale, tratate cu cartilaj de rechin sunt mult mai puţin predispuse la mutaţii.

Totodată, cartilajul de rechin împiedică formarea vaselor de sânge în tumori, ȋnfometându-le şi prevenind, astfel, cancerul.

♣ Pentru prevenirea bolii canceroase, se vor administra câte 4 – 6 capsule de cartilaj de rechin, zilnic, în cure de minimum 3 luni.

cartilaj de rechin

Cartilajul de Rechin, o Farmacie Naturala

Adjuvant în diabet

Cartilajul de rechin contribuie la încetinirea apariţiei unor efecte secundare ale diabetului, studiile preliminare demonstrând eficacitatea remediului în cazul retinopatiei diabetice.

♣ Se administrează câte 2 gr. de cartilaj de rechin, zilnic, în cure de 1 – 3 luni.

[wcepe_products ids=’3506′ button=’Cumpără aici’]

Tratează eficient reumatismul

Acţiunea benefică a cartilajului de rechin împotriva diferitelor afecţiuni articulare este din plin confirmată prin multiplele studii realizate pe culturi de celule, pe animale de experienţă şi pacienţi umani.

♣ Contra diferitelor afecţiuni articulare, îndeosebi cronice, se vor administra minimum 2 gr. pe zi de pulbere de cartilaj de rechin, în cure de minimum 10 săptămâni.

Vindecă traumatismele oaselor

Este recomandat în refacerea după luxaţii, fracturi, traumatismele oaselor şi articulaţiilor.

♣ Se iau câte 3 – 4 grame de cartilaj de rechin, în fiecare zi, în cure de 3 săptămâni. Extern, se vor face aplicaţii cu tătăneasă, o plantă a cărei efecte antiinflamatoare vindecă mai rapid ţesuturile distruse.

Tratează psoriazisul

Medicii sunt de părere că administrarea cartilajului de rechin reduce inflamaţia şi împiedică apariţia unei vascularizări anormale pe zonele afectate de psoriazis.

♣ Intern, se iau câte 6 capsule de cartilaj de rechin, zilnic, în cure de 1 – 2 luni.

♣ Extern, specialiştii recomandă scoaterea pulberii de cartilaj de rechin din capsulă şi aplicarea ei (presărare) pe zonele de piele afectate de psoriazis. Peste pulbere se va aplica un tifon umezit cu infuzie de gălbenele, lăsând să acţioneze timp de 2 – 4 ore, zilnic.

Contraindicaţii

Cartilajul de rechin este contraindicat femeilor însărcinate, copiilor în creştere sau persoanelor cu hipercalcemie.

Este contraindicat celor care au suferit intervenţii chirurgicale în primele 2 – 3 săptămâni de la operaţie, în primele 8 săptămâni după infarct sau după accidentul vascular cerebral.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *